Είσαι έτοιμη για το «Ημερολόγιο μίας Πριγκίπισσας 3»;

Δε θα είναι κάτι λιγότερο από τέλειο

Μπορεί η πρώτη ταινία να βγήκε το 2001, αλλά το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας» («Princess Diaries») είναι μία teen comedy που λατρεύουμε να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε. Ο λόγος; Και μόνο το όνομα της εκπαιδευόμενης πριγκίπισσας (Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo) κι ο γάτος της, Fat Louie, μπορούν σίγουρα να σε καλύψουν.

Τώρα, λοιπόν, 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας (2004) και μετά από έως και απαίτηση του κοινού, η πρωταγωνίστρια, Anne Hathaway, επιβεβαίωσε ότι μία τρίτη ταινία είναι όντως στα σκαριά και ότι θα υπάρχει πολύ δουλειά από όλη την παραγωγή πριν αυτή κυκλοφορήσει. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Watch What Happens Live», όταν ρωτήθηκε από μία φαν μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Υπάρχει ένα σενάριο για την τρίτη ταινία… Υπάρχει ένα σενάριο. Θέλω να το κάνω. Η Julie (κινηματογραφική της μαμά) θέλει να το κάνει. Η Debra Martin Chase, η παραγωγός μας, θέλει να το κάνει. Όλοι θέλουμε πολύ να το κάνουμε. Απλά δε θέλουμε, αν δεν είναι τέλειο, γιατί το αγαπάμε όσο κι εσείς το αγαπάτε. Είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς όσο και για εσάς και δε θέλουμε να παραδώσουμε κάτι εκτός κι αν είναι έτοιμο, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό, οπότε…»

Δες το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας για να το φρεσκάρεις στη μνήμη σου και να ετοιμαστείς για το sequel.



Διάβασε επίσης: 15 σούπερ ταινίες που κάθε έφηβη πρέπει να δει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved