Workout time: Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις όταν έχεις μόνο 20 λεπτά στη διάθεσή σου

Κι όμως σε μόλις 20 λεπτά μπορείς να ασκηθείς επαρκώς!

Η καθημερινότητα όλων μας είναι ιδιαιτέρως πιεστική και γεμάτη υποχρεώσεις. Παρόλο, λοιπόν, που μπορεί να έχεις όλη τη καλή διάθεση να ασκηθείς και να ενδυναμώσεις κάθε μυ του σώματός σου, ο ελεύθερος χρόνος που σου απομένει εβδομαδιαία είναι αρκετά περιορισμένος. Εμείς σου έχουμε τη λύση για ακόμα μία φορά. Σήμερα, λοιπόν, θα μοιραστούμε μαζί σου μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και να προτιμήσεις, χωρίς να πας στο γυμναστήριο, ώστε να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου. Είσαι έτοιμη; Φόρεσε τη φόρμα σου και φύγαμε!

Με ρεαλιστικούς στόχους & 2 ακόμη tips θα επιστρέψεις ομαλά στην προπόνηση μετά από περίοδο αποχής

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής;

Push Ups

PLANK1

Η πιο κλασσική άσκηση για τον κορμό μας δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σωτήρια λίστα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τις παλάμες σου κάτω από τους ώμους, να τεντώσεις τα πόδια προς τα πίσω και στηριζόμενη στις μύτες να προσπαθήσεις να αγγίξεις το πάτωμα με το στήθος σου, χαμηλώνοντας τα χέρια σου. Δυσκολάκι; Επανάλαβε 2 σετ των 20 επαναλήψεων έκαστο και είσαι έτοιμη!

Squats

SQUATS1

Αποτελεί την πιο γνωστή και αγαπητή άσκηση για να τονώσεις τα πόδια και τους γλουτούς σου. Στάσου όρθια με ίσια την πλάτη σου και τα πόδια σου σε ίση απόσταση. Έπειτα γείρε λίγο προς τα εμπρός και κάνε 20 καθίσματα, σφίγγοντας όλο σου το σώμα. Επαναλάβε άλλα 2 σετ και προχώρα στα επόμενα!

Plank

PUSHUPS1

Ξάπλωσε ανάσκελα στο mat σου και στηρίξου στα χέρια και τα πόδια σου. Σφίξε την κοιλιά σου και κρατήσου σε αυτή τη στάση για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Κάνε ένα διάλλειμα 15-20 δευτερολέπτων και επανάλαβε άλλες 2 φορές την ίδια άσκηση.

Η φροντίδα του σώματός μας είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Ξεκίνησε να κάνεις μικρές προπονήσεις λίγων λεπτών, βγες για περπάτημα και προσπάθησε να δραστηριοποιηθείς λιγάκι παραπάνω.

Μπορείς να το κάνεις, πιστεύουμε σε εσένα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved