Oι 3 must ασκήσεις κοιλιακών της πιο hot fitness influencer Lily Sabri

Απόκτησε γραμμωμένη, επίπεδη κοιλιά σε μόλις μία εβδομάδα!

Παρόλο που το καλοκαίρι πέρασε, η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πλέον την αγαπημένη μας συνήθεια. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θες να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να αποκτήσεις γραμμωμένη, επίπεδη κοιλιά σε λίγες μόνο ημέρες, δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς και να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

Ένα 15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής υπόσχεται... τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς ever

Οι must abs ασκήσεις της Lily Sabri για τέλειο sixpack

Η Lily Sabri η πιο γνωστή fitness Influencer και Youtuber παγκοσμίως, η οποία διατηρεί πλέον και τη δική της εφαρμογή και σειρά super foods, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της και τις ασκήσεις που ακολουθεί ανελλιπώς για το πολυπόθητο sixpack της.

Σανίδα

Ναι, μπορεί να σου φαίνεται η πιο απλή, κλασσική άσκηση, που ακούγεται συχνότερα από κάθε άλλη, όμως, είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξαπλώσεις μπρούμυτα στο mat σου, να στηριχθείς στα χέρια σου, να σφίξεις τα πόδια και την κοιλίτσα σου και να κρατηθείς σε αυτή τη στάση για περίπου 45 δευτερόλεπτα. Σε προκαλούμε να κάνεις 3 γύρους...και ο χρόνος σου ξεκινάει από τώρα!

https://www.instagram.com/p/CfwfoSUp3hu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mountain Climbers

Το πρώτο βήμα είναι να πραγματοποιήσεις ξανά την προηγούμενη άσκηση, δηλαδή τη σανίδα. Έπειτα, προσπάθησε να φέρεις το δεξί σου γόνατο, όσο πιο κοντά στο στήθος σου γίνεται και επανάλαβε το ίδιο από την άλλη πλευρά. Συνέχισε για 40 με 45 δευτερόλεπτα και κάνε ένα διάλειμμα 10 με 15 δευτερολέπτων.

Leg Lower

Ακόμα μια απλή άσκηση που πρέπει να προστεθεί στο πρόγραμμα γυμναστικής σου. Ξάπλωσε ανάσκελα στο mat σου και σήκωσε τα πόδια σου στον αέρα, ώστε να σχηματίσουν μία γωνία 90 μοιρών. Προσπάθησε με αργές κινήσεις να χαμηλώσεις το ένα σου πόδι, μέχρι να απέχει λίγα εκατοστά από το έδαφος και φέρε το ξανά στην αρχική του θέση. Επανάλαβε και από την άλλη πλευρά, χωρίς να ξεχνάς να σφίγγεις την κοιλιά σου.

Εν τέλει, υπάρχουν πολλές ασκήσεις, τις οποίες μπορείς να προτιμήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος προπόνησής σου. Παρόλα αυτά, ορισμένες εξ’αυτών είναι super αποτελεσματικές και ταυτόχρονα αρκετά διασκεδαστικές. Μην ξεχνάς να κάνεις εναλλαγές στο ασκησιολόγιό σου, ώστε να μη μονοτονείς, αλλά και για να παρατηρήσεις άμεσα αποτελέσματα, γυμνάζοντας κάθε μυ του σώματός σου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πεντάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής σμιλεύει τους κοιλιακούς σου (video)

Όλες οι ασκήσεις που χρειάζεσαι για «killer» κοιλιακούς μέσα σε 10 λεπτά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved