Ούτε γυμναστήριο, ούτε τρέξιμο – 7 τρόποι να γίνεις fit χωρίς να «λιώσεις» στον ιδρώτα

Μια μικρή αλλαγή στις συνήθειές σου θα σε κάνει το απόλυτο fitness girl!

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι! Είμαι σίγουρη ότι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή παίρνεις κάποιες αποφάσεις για εσένα, έτσι και φέτος θα συνέβη. Μήπως, λοιπόν, τώρα θέλεις να γίνεις fit; Να νιώθεις και να είσαι μέσα κι έξω πιο υγιής, να σμιλέψεις το σώμα σου, να έχεις καλλίγραμμο κορμί και όλα αυτά που πάνε μαζί με το fitness.

Είσαι, όμως, λίγο τεμπέλα, έτσι δεν είναι; Chill! Δεν χρειάζεται καν να «λιώσεις» στον ιδρώτα, να μην μπορείς να πάρεις ανάσα από τον διάδρομο του γυμναστηρίου και να κάνεις μαραθώνιο για να «χτίσεις» κορμί. Παρακάτω, θα δεις πώς θα τα καταφέρεις να γίνεις fit αβίαστα στην καθημερινότητά σου.

Γυμναστική και παιχνίδι μαζί; Κι όμως γίνεται!

Οι τρόποι για να γίνεις fit χωρίς ιδρώτα, γυμναστήριο και jogging στη γειτονιά

Κάνε μικρούς χαλαρούς περιπάτους στη γειτονιά

Ναι, εκείνη τη στιγμή που θα έχεις μπουχτίσει από το διάβασμα, που το crush σου δεν θα σου απαντά στο DM του Instagram ή που θα τα έχεις σπάσει με τη μαμά σου, πάρε βαθιά ανάσα και βγες στη γειτονιά. Μέτρα τα βήματά σου με ένα app που θα έχεις κατεβάσει στο κινητό και την επόμενη φορά φρόντισε να κάνεις περισσότερα. Έτσι και καμία πίεση δεν θα νιώσεις και θα έχεις γυμναστεί με μια απλή βόλτα γύρω από το σπίτι σου. Μην τρέξεις σαν την κοπέλα που βλέπεις... #Never

Ποιο μετρό και ποιο τραμ; Πάρε το ποδήλατό σου!

Έδωσες ραντεβού με την κολλητή για σινεμά ή bowling και πρέπει να πάρεις τα μέσα μεταφοράς; Άσε το καλύτερα και πάρε το ποδήλατό σου (προφανώς αν μιλάμε για μια δυο στάσεις του μετρό μακριά από το σπίτι σου). Έτσι και το αεράκι σου θα πάρεις και θα γυμνάσεις όλο το σώμα σου πηγαίνοντας με χαρά στην bestie.

Ύπνος, ύπνος, ύπνος

Ξέρω ότι το for you στο TikTok είναι εθιστικό και μπορεί να σκρολάρεις κάθε βράδυ με τις ώρες, αλλά… βάλε ένα stop. Άσε το κινητό στην άκρη, κλείσε τα μάτια και κοιμήσου αρκετές ώρες. Να το ευχαριστηθείς. Έχε κατά νου ότι ο καλός ύπνος βελτιώνει τον μεταβολισμό και άρα σε κρατά fit. Άσε που μετά από ένα γερό 8ωρο το δέρμα σου θα είναι wow!

Να τρως περισσότερους υδατάνθρακες

Χωρίς υδατάνθρακες δεν θα έχεις ενέργεια να κάνεις πράγματα στην καθημερινότητά σου. Βάλε, λοιπόν, στο καθημερινό διατροφολόγιό σου ζυμαρικά, ρύζι και ψωμί – όλα σε φυσιολογικές ποσότητες, όχι υπερβολές- και θα δεις την αντοχή σου να βελτιώνεται.

Ξεκουράσου μέσα στην εβδομάδα

Για να μπορέσει ο οργανισμός να λειτουργεί σωστά χρειάζεσαι και ξεκούραση. Οπότε, άραξε στο δωμάτιό σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάνε κάτι που σε ευχαριστεί και δεν σε κουράζει και θα δεις διαφορά στην εικόνα σου.



Κάνε κάθε μέρα stretching

Ακόμα και 5 λεπτά διατάσεις τη μέρα να κάνεις αρκούν για να γίνεις πιο fit, ακολουθώντας βέβαια και όλα τα παραπάνω στάδια στην καθημερινότητά σου.

Cover photo: @madi.lawson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home workout! Εύκολες ασκήσεις για τέλεια χέρια (video)

Glow up challenge: Χώρισες; Πώς να κάνεις glow up μέσα σε μια εβδομάδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved