Οργανώσου με ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο μέσω μίας δωρεάν εφαρμογής

Μπορείς να καταγράψεις ο,τι θες και με προσωπικό κωδικό, για να μείνει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Να σου πούμε ότι μερικές εφαρμογές μπορούν να δώσουν λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα; Μάλλον είναι περιττό, γιατί το ξέρεις ήδη. Να σου πούμε ότι υπάρχουν apps που κάνουν πιο διασκεδαστικές βαρετές δραστηριότητες της που έχεις μέσα στη μέρα σου; Κι αυτό είναι κάτι που το βιώνεις από πρώτο χέρι. Έτσι, λοιπόν, εμείς συνεχίζουμε την αναζήτησή μας για εφαρμογές που αξίζουν μία ευκαιρία σου χάρη στη διασκέδαση και την πρακτικότητα που σου δίνουν.

Αυτήν τη φορά, έχουμε να σου παρουσιάσουμε μία εφαρμογή που θα σου εκσυγχρονίσει την έννοια του ημερολογίου και δεν αναφερόμαστε μόνο στα πλαίσια των ημερών αλλά και της καταγραφής των σκέψεών σου. Το «My Creative diary», όπως αυτό ονομάζεται, πέρα από τη σήμανση των ημερών και των μηνών, σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις 29 διαφορετικές σελίδες. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: Ιδέες που έχεις για κάποιο project, το χρηματικό σου budget, πώς περνάς το χρόνο σου, περιγραφή της ημέρας, υπενθυμίσεις, την ταινία της ημέρας, τι θες να κάνεις, και πολλά άλλα.

Αν είσαι τύπος που σου αρέσει το shopping, τότε θα έχεις έναν παραπάνω λόγο για να κατεβάσεις την εφαρμογή, αφού υπάρχει σελίδα, όπου μπορείς να φτιάξεις τη λίστα με τα ψώνια που θες να κάνεις, για να μην ξεχνάς αυτά που πραγματικά χρειάζεται να πάρεις. Από την άλλη, αν κάποια μέρα βρεις μία συνταγή που σου αρέσει, μπορείς να την προσθέσεις στην αντίστοιχη σελίδα.

Να σου πούμε, κιόλας, ότι η εφαρμογή συνοδεύεται από κωδικό πρόσβασης, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τι έχεις γράψει χωρίς την άδειά σου, και είναι δωρεάν.

Διάβασε επίσης: 3 δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις μια ξένη γλώσσα όταν δεν έχεις δάσκαλο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved