Πώς θα καθαρίσεις τα sneakers σου like a pro για να φαίνονται σαν καινούρια

Τα αγαπημένα σου sneakers θα είναι σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί! 

Το να διατηρείς ένα ζευγάρι sneakers καθαρό δεν είναι εύκολη υπόθεση! Και αν δεν είσαι σίγουρη πώς να πλύνεις τα αθλητικά σου παπούτσια, μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση και γενικά να επεκτείνεις τη δυνατότητα χρήσης τους. Δεν χρειάζεται να είσαι sneakerhead για να κατανοήσεις τις λεπτομέρειες της σωστής συντήρησης των παπουτσιών.

Υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να κάνεις το αγαπημένο σου ζευγάρι sneakers (ανεξάρτητα από το χρώμα), να δείχνει και πάλι ολοκαίνουργιο. Είτε θέλεις να καθαρίσεις τα λευκά, αθλητικά παπούτσια σου, είτε ελπίζεις να ξαναζωντανέψει το χρώμα, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά για να το επιτύχεις είναι μερικά υλικά που έχεις στο σπίτι σου!

Πώς να φροντίσεις τα κοσμήματά σου για να μη χαλάσουν στη θάλασσα

Υπάρχει ακόμη και ένας τρόπος να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριο ρούχων (γεια σου, εξοικονόμηση χρόνου), χωρίς να προκαλέσεις ζημιά στα αγαπημένα σου sneakers. Δες μερικούς τρόπους για το πώς μπορείς να καθαρίσεις τα sneakers σου και να φαίνονται σαν μόλις να τα έβγαλες από το κουτί!

https://www.instagram.com/p/CdHaUCSLxRU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να πλύνεις τα παπούτσια σου στο πλυντήριο

1.Ελέγξτε το υλικό των παπουτσιών σου και τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή

Σύμφωνα με τους experts, δεν είναι όλα τα παπούτσια ασφαλή να για να καθαριστούν στο πλυντήριο.

2.Αφαίρεσε τα κορδόνια και τους πάτους

Αυτό βοηθά στο να διασφαλίσεις ότι τα κορδόνια και οι πάτοι σου δεν θα μπλεχτούν πουθενά!

3.Τοποθέτησε τα παπούτσια σε μια διχτυωτή τσάντα ρούχων

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τα παπούτσια σου να τριγυρίζουν στο πλυντήριο. Η τοποθέτησή τους σε μια τσάντα βοηθά στην αποφυγή φθοράς των sneakers και επιτρέπει τον ασφαλή καθαρισμό τους μαζί με άλλα είδη ένδυσης.

4.Καθάρισε εκ των προτέρων τα παπούτσια σου

Εάν τα κορδόνια και οι πάτοι σου είναι πάρα πολύ βρώμικα, κάνε τους ένα καλό τρίψιμο εκ των προτέρων. Για αυτό το βήμα, χρησιμοποίησε απορρυπαντικό πιάτων και μια μαλακή βούρτσα για να απομακρύνεις την υπερβολική βρωμιά πριν από το πλύσιμο.

5.Ρύθμισε το πλυντήριό σου στην πλύση για ευαίσθητα ρούχα με κρύο νερό

Το ζεστό νερό μπορεί ενδεχομένως να παραμορφώσει το σχήμα των παπουτσιών σου και να προκαλέσει ξεθώριασμα των χρωμάτων του. Γι΄αυτό, είναι καλύτερο να πλένεις τα παπούτσια σου σε κρύο νερό και να επιλέξεις μια ρύθμιση αργού στυψίματος ή χωρίς στύψιμο. Αυτό όχι μόνο προστατεύει τα παπούτσια σου από το να φθαρούν στο πλυντήριο, αλλά διασφαλίζει ότι τα παπούτσια σου θα πλυθούν καλά.

6.Άφησέ τα να στεγνώσουν

Χρειάζεται να ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από 24 ώρες για να στεγνώσουν τα παπούτσια σου. Για να είσαι σίγουρη ότι στέγνωσαν σωστά, γέμισε ένα κομμάτι ύφασμα ή μερικές χαρτοπετσέτες μέσα στα sneakers σου για να απορροφήσει τυχόν υπερβολική υγρασία.

https://www.instagram.com/p/ChIUT2is7-j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να καθαρίσεις τα παπούτσια με μαγειρική σόδα και οδοντόβουρτσα

Εάν τα λευκά σου αθλητικά παπούτσια χρειάζονται ASAP καθάρισμα, μπορείς εύκολα να φτιάξεις μια λύση DIY για να αφαιρέσεις τη βρωμιά και τους λεκέδες. Αυτό περιλαμβάνει ένα μείγμα από μαγειρική σόδα, λευκό ξύδι και ζεστό νερό. Χρησιμοποίησέ το μαζί με μια οδοντόβουρτσα ή οποιαδήποτε βούρτσα με μέτριες ή σκληρές τρίχες για να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τους λεκέδες. Δες το βίντεο που βρήκα για σένα!



Πώς να πλύνεις τα πάνινα παπούτσια σου στο χέρι

Δε θεωρείς και πολύ safe το να πλύνεις τα πάνινα sneakers σου στο πλυντήριο; Υπάρχει επίσης ένας απλός τρόπος όπως… το να τα πλύνεις στο χέρι. Γέμισε τον νεροχύτη σου με ζεστό νερό και λίγο απορρυπαντικό ρούχων και, στη συνέχεια, μούλιασε τα παπούτσια σου. Η χρήση μιας οδοντόβουρτσας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση κάθε βρωμιάς που έχει συσσωρευτεί. Στη συνέχεια, αφού βλέπεις ότι είναι καθαρά, άφησέ τα έξω να στεγνώσουν.

https://www.instagram.com/p/ChKvQ4ZMr1B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταυτόχρονα, διαφορετικά υλικά απαιτούν διαφορετικές τεχνικές καθαρισμού. Για παράδειγμα, τα σουέτ παπούτσια πρέπει να έρχονται σε επαφή με όσο το δυνατόν λιγότερο νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 tips για να είσαι υγιής και γεμάτη ενέργεια στις διακοπές

Meaw! Γιατί το νερό είναι η μεγαλύτερη φοβία της γάτας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved