Η απόλυτη συνταγή για τα banana pancakes της Kylie Jenner

H Kylie Jenner λατρεύει τη μαγειρική και μια συνταγή της που ξεχωρίσαμε είναι αυτή των banana pancakes. Μάθε πώς θα τα φτιάξεις και εσύ!

Η Kylie Jenner ανά διαστήματα μοιράζεται με τους followers της στο Instagram διάφορες αγαπημένες της συνταγές οι οποίες μεταξύ μας; Είναι υπέροχες και μόνο στο κοίταγμά τους μας τρέχουν τα σάλια. Από τοστ με αβοκάντο, πίτες, μπισκότα μέχρι εύκολες τηγανίτες με μπανάνα. STOP! Να σταθούμε λίγο στο τελευταίο;

Η αλήθεια είναι ότι απ’ όλα τα παραπάνω ξεχώρισα λίγο περισσότερο τα banana pancakes που είχε φτιάξει στο παρελθόν η Kylie και σου έχω την απόλυτη συνταγή για να τα φτιάξεις και συ στο σπίτι σου εύκολα και γρήγορα. Ειδικά αν είσαι fan της υγιεινής διατροφής θα τα λατρέψεις. Δες πώς θα τα φτιάξεις.

Η απόλυτη συνταγή για γρανίτα με γεύση ροδάκινο για να την παλέψεις με τον καύσωνα

Υλικά

1 μπανάνα

1 φλιτζάνι μείγμα για τηγανίτες

Μισό φλιτζάνι γάλα βρώμης

1 αβγό

Μισό κ.γ βανίλια

Μια κουταλίά της σούπας ζάχαρη

ΒΑΝΑΝΑ ΠΑΝΚΕΙΚΣ

Εκτέλεση

Πάρε μια μπανάνα και λιώσε τη σε ένα μπολ. Πρόσθεσε ένα φλιτζάνι μείγμα για τηγανίτες στο μπολ, μαζί με τις πολτοποιημένες μπανάνες. Πρόσθεσε μισό φλιτζάνι γάλα βρώμης, μαζί με ένα αβγό, μισό κουταλάκι του γλυκού βανίλια και μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη.



Ανακάτεψε τα όλα μαζί. Πάρε ένα κουτάλι, γέμισέ το με το μείγμα και ρίξε το στο τηγάνι σου. Το αφήνεις μέχρι να αφρατέψει το κουρκούτι από πάνω και στη συνέχεια αναποδογύρισέ τη για να ψηθεί και η άλλη πλευρά. Μόλις είναι έτοιμη πρόσθεσε από πάνω σιρόπι και voila!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παγωτό φυστίκι θα κάνει πιο γλυκό το καλοκαίρι σου και έχουμε την συνταγή

Summer alert: 5 μυστικά για να καθαρίσεις τα γυαλιά ηλίου σου like a pro

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved