Όλα τα μυστικά για να προστατεύσεις το κινητό σου στην παραλία

Και όμως! Το κινητό μπορεί να φθαρθεί στη θάλασσα και μάθε 6 τρόπους για να το προστατέψεις. 

Δεν έχει σημασία ποιο κινητό τηλέφωνο έχεις ή πόσο ανθεκτικό ισχυρίζονται οι κατασκευαστές ότι είναι. Αν βάζεις συχνά το κινητό μέσα στη θάλασσα ή πέσει στην άμμο θα μπορούσε να καταστραφεί. Μπορεί εσύ να περνάς τέλεια στη θάλασσα με την παρέα σου και να απολαμβάνεις τον ήλιο αλλά το κινητό σου…σίγουρα δεν περνάει και πολύ καλά!

Οι εξορμήσεις στην παραλία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για το τηλέφωνό σου, όχι μόνο λόγω της εισροής νερού αλλά και της άμμου, η οποία μπορεί εύκολα να φράξει τις πρίζες και τις θύρες και να γρατζουνίσει την οθόνη και το αλουμίνιο. Αφού βρεις το τέλειο μέρος στην παραλία για να βγάλεις φωτογραφία για το Instagram με φόντο τα καταπράσινα νερά (τα λατρεύω), μετά τη λήψη απλώς αποθήκευσε το κινητό σου μακριά.

Summer alert: 5 μυστικά για να καθαρίσεις τα γυαλιά ηλίου σου like a pro

Αν αφήσεις το τηλέφωνό σου εκτεθειμένο στον ήλιο, μπορεί να υπερθερμανθεί και να προκληθεί ζημιά στην μπαταρία και τον εσωτερικό μηχανισμό. Αντίθετα, τοποθέτησέ το σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, όπως μέσα στην τσάντα θαλάσσης σου την οποία και έχεις ακουμπήσει κάτω από την ομπρέλα. Αν θες να μάθεις και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείς να προστατεύσεις το κινητό σου στη παραλία δες 6 tips που βρήκα για σένα!

Αδιάβροχη θήκη

Ακόμα κι αν είσαι ερωτευμένη με το μοντέρνο και κομψό κάλυμμα του τηλεφώνου σου, θα πρέπει να επενδύσεις σε μιας καλής ποιότητας αδιάβροχη θήκη για να προστατεύσεις το κινητό σου από την επαφή με το νερό. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα περάσεις κάποιος και πιτσιλίσει το κινητό σου ή ακόμη να βρέξει εσένα ενώ κρατάς το κινητό. Όταν γίνει δε θα ανησυχήσεις γι’ αυτό μιας και…θα το έχεις καλυμμένο.

Προσοχή στην άμμο



Μικροσκοπικά κομμάτια άμμου φυσούν συνεχώς στον άνεμο και οι κόκκοι είναι αρκετά μικροί ώστε να χωρέσουν στην πιο μικροσκοπική σχισμή του κινητού σου τηλεφώνου, καταστρέφοντας έτσι τα ηλεκτρονικά και την ποιότητα του ήχου. Μια υποδοχή ακουστικών μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες να εισχωρήσει η άμμος.

Αποθήκευσε το σε σακούλα που σφραγίζεται

Για προστασία με το χαμηλότερο κόστος, τοποθετήστε το κινητό σου σε μια σφραγιζόμενη τσάντα. Ακριβώς όπως εμποδίζει τα σάντουιτς σου να βραχεί, έτσι μια σφραγιζόμενη πλαστική σακούλα μπορεί να χρησιμέψει για να προστατεύει το κινητό σου από το νερό και τους κόκκους άμμου που παγιδεύονται κάτω από τις θήρες του τηλεφώνου.

https://www.instagram.com/p/Cgj-pwCIH04/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βύσμα σκόνης για υποδοχή ακουστικών

Είτε προτιμάq μια μοντέρνα και κομψή θήκη, είτε μια αυστηρά για λειτουργικότητα, μια τάπα σκόνης είναι ευεργετική, ειδικά όταν βρίσκεσαι στην παραλία. Χρησιμοποιείται για την προστασία της υποδοχής των ακουστικών από σκόνη, βρωμιά και άμμο. Μπορείς να κατεβείς στην παραλία ήσυχη, γνωρίζοντας ότι το τηλέφωνό σου δεν κινδυνεύει να «φράξει». Είναι μια οικονομική επιλογή που εφαρμόζει σφιχτά μέσα στο τηλέφωνό σου, διασφαλίζοντας ότι το βύσμα δεν θα πέσει ή χαθεί.

Σκούπισε το κινητό σου

Αφού απόλαυσες το μπάνιο σου στη θάλασσα και σκέφτεσαι να φύγεις, φρόντισε να καθαρίσεις σωστά το κινητό και τη θήκη σου χρησιμοποιώντας ένα υγρό μαντηλάκι. Αν αφήσεις το τηλέφωνό σου λερωμένο με υπολείμματα λιπαρότητας από αντηλιακό ή σπρέι εντόμων, θα είναι πιο κολλώδες και ολισθηρό, καθιστώντας το περαιτέρω επιρρεπές σε ζημιά. Καθαρίζοντας την επιφάνεια του κινητού σου, θα το αποτρέψεις από το να γλιστρήσει από τα δάχτυλά σου και να σπάσει κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Φρόντισε το κινητό σου

Λάθη μπορούν πάντα να συμβούν, όσο προσεκτική κι αν είσαι. Γι΄αυτό, ποια είναι η λέξη κλειδί; Πρόληψη. Κανένα κινητό τηλέφωνο δεν είναι πραγματικά αδιάβροχο και απλώς προσφέρει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, και ακόμη κι αν το νερό καταστρέψει το αδιάβροχο κινητό σου, η τυπική εγγύηση του κατασκευαστή δεν θα καλύψει τη ζημιά.



Για να αποφύγεις όλη αυτή τι κατάσταση έχε το πάντα μέσα στη τσάντα σου ή ακόμη και μέσα στο νεσεσέρ της παραλίας και το οποίο τοποθετείς μέσα στη τσάντα θαλάσσης σου έτσι ώστε να είναι διπλά προστατευμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιπαρά μαλλιά και το καλοκαίρι; 4 tips για να το αντιμετωπίσεις

Bandana: 5 τρόποι για να φορέσεις στα μαλλιά σου το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved