4 tips για να καθαρίσεις τις σαγιονάρες σου και να δείχνουν σαν καινούριες

Σαν μόλις να τις έβγαλες από το κουτί θα είναι οι σαγιονάρες σου χρησιμοποιώντας αυτά τα 4 tips για να τις καθαρίσεις!

Είναι ή δεν είναι οι σαγιονάρες το must have item του καλοκαιριού; Θα απαντήσω εγώ για σένα ένα μεγάλο, ΝΑΙ! Όχι μόνο τις φοράς συνέχεια το καλοκαίρι, αλλά τις «ξεθάβεις» από την ντουλάπα σου περίπου στις αρχές, με μέσα Μάιου μιας και τότε ξεκινάνε σιγά σιγά οι ζέστες και νιώθεις τα πόδια σου να «ανάβουν» με τις χειμωνιάτικες παντόφλες.

Εκεί απλά βγάζεις έξω τις ωραίες σου σαγιονάρες και αν νιώθεις ότι κρυώνεις βάζεις μια καλτσούλα. Σαγιονάρες με κάλτσες, top συνδυασμός και μη πεις ότι δε το έχεις κάνει θα είναι μεγάλο ψέμα (lol)!

Beach queen! 7 ζευγάρια σαγιονάρες παραλίας που ταιριάζουν με όλα τα μαγιό σου

Οι σαγιονάρες φοριούνται εύκολα και άνετα, αλλά μπορούν επίσης να λερωθούν πολύ εύκολα. Τις φοράς στο σπίτι, σε χαλαρές βόλτες, στη θάλασσα οπότε λογικό και επόμενο να λερώνονται αρκετά συχνά! Γι’ αυτό και εγώ σου έχω 4 tips για το πώς μπορείς να καθαρίσεις τις σαγιονάρες σου και να λάμψουν ξανά, όπως την πρώτη μέρα που τις αγόρασες.

Καθάρισε με ένα σφουγγάρι

https://www.instagram.com/p/CgM7rqusQX2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιλέξτε ένα ελαφρώς χρησιμοποιημένο σφουγγάρι, όχι αυτό που χρησιμοποιείς για να πλύνεις τα πιάτα σου. Μούλιασε το σφουγγάρι σε ζεστό νερό, μαζί με λίγο υγρό σαπούνι πιάτων. Τρίψε δυνατά τις σαγιονάρες για να αφαιρέσεις τυχόν βρωμιά ή λάσπη. Εάν είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, φόρεσε γάντια μιας χρήσης και χρησιμοποίησε μια λεπτή πετσέτα ή χαρτοπετσέτα για να σε βοηθήσει να αφαιρέσεις τη λάσπη.

Με οδοντόβουρτσα

https://www.instagram.com/p/CgKVuZUOlic/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάρε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Ναι καλά διάβασες! Βρέξε τη και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγο σαπούνι για να τρίψεις την σαγιονάρα σου. Αυτή η τακτική είναι δώρο εξ ουρανού για σένα που δεν έχεις μια απλή σαγιονάρα, αλλά πιο περίπλοκη σε σχέδιο!

Τρίψε με μια ζεστή, υγρή πετσέτα

Πρώτα, μούλιασε μια παλιά πετσέτα σε ζεστό νερό. Χρησιμοποίησε λίγο σαπούνι, αν θέλεις, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Σκούπισε τα πιο βρώμικα σημεία με την πετσέτα και αφαίρεσέ όσο περισσότερο μπορείς.

Ψέκασε με νερό τις σαγιονάρες



Ψέκασε με νερό τις σαγιονάρες σου για να «μαλακώσει» ο λεκές που έχουν πάνω! Συνέχισε μέχρι να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της βρωμιάς και δοκίμασε να τρίψεις με μια πετσέτα. Voila, οι σαγιονάρες σου λάμπουν και πάλι από καθαριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wet look: Πώς θα κάνεις μόνη σου το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved