Σε 3 διαφορετικά μέρη της Αμερικής και της Ευρώπης γυρίστηκε η 4η σεζόν του «Stranger Things»

Αναρωτιέσαι σε ποιες τοποθεσίες γίνονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του «Stranger Things»; Εδώ θα μάθεις!

Ξέρω ότι το Stranger Things έχει γίνει εμμονή σου! Και είμαι σίγουρη πως θέλεις να ξέρεις πού ακριβώς έχουν γυριστεί όλες αυτές οι σκηνές που βλέπεις στην τηλεοπτική οθόνη σου. Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια γιατί εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για όλες τις τοποθεσίες γυρισμάτων της 4ης σεζόν του «Stranger Things».

Ποιος χαρακτήρας του «Stranger Things» είσαι με βάση το ζώδιο σου

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για όλες τις τοποθεσίες γυρισμάτων της 4ης σεζόν του «Stranger Things»

Ένα έχουμε να πούμε! Η 4η σεζόν του «Stranger Things» είναι παντού. Όλοι την παρακολουθούμε ανελλιπώς και έχουμε δει ότι ο Joyce, ο Will, ο Jonathan και η Eleven μετακομίζουν στη φανταστική πόλη Lenora Hills στη Νότια Καλιφόρνια, αφού η Eleven χάνει τις τηλεκινητικές της δυνάμεις και τραυματίζεται από αυτό που συνέβη στον Hawkins.

Ο Hopper (ο οποίος επέζησε μετά την προσπάθειά του να σώσει την Eleven κατά το φινάλε της 3ης σεζόν) είναι ζωντανός αλλά βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι φυλακισμένος σε ρωσικό έδαφος. Τα υπόλοιπα παιδιά, οι γονείς τους και μια εντελώς νέα εμφάνιση χαρακτήρων (γεια, Freddie Munson!) επιστρέφουν στην Indiana, όπου αρχικά αντιμετωπίζουν άλλους δαίμονες (γεια σου, Vecna!) και το αρχικό λύκειο.

Ας δούμε, λοιπόν, πού έχουν διαδραματιστεί όλες αυτές οι ιστορίες!

Atlanta, Γεωργία στις ΗΠΑ

Στην Ατλάντα των ΗΠΑ βρίσκεται το σπίτι του Wheeler στο 2530 Piney Wood Lane, το σπίτι του Sinclair στο 2550 Piney Wood Lane και το Henderson House στο 2886 Piney Wood Drive. Επιπλέον, τόσο τα γυμνάσια Hawkins, η πισίνα της κοινότητας Hawkins και το περίφημο εμπορικό κέντρο Starcourt βρίσκονται όλα στη συγκεκριμένη πόλη.

https://www.instagram.com/reel/CeHNjdrD89K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Albuquerque, Νέο Μεξικό

Ο σχεδιαστής παραγωγής του «Stranger Things», Chris Trujillo, σκέφτηκε τη νοτιοδυτική πόλη και δήλωσε στο CN Traveler: «Ήθελα να πάω στο Νέο Μεξικό και να βεβαιωθώ ότι θα μπορούσαμε να αναδημιουργήσουμε με ακρίβεια τη νότια Καλιφόρνια και την έρημο της Νεβάδα εκεί... Μόλις βγήκα έξω εκεί, ήξερα ότι θα μπορούσαμε σίγουρα να βρούμε αυτόν τον κόσμο γύρω από το Albuquerque, οι όμορφοι πρόποδες έξω από το Albuquerque μοιάζουν πολύ με μέρη της Νότιας Καλιφόρνια».

https://www.instagram.com/p/CeEovStuFwB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λιθουανία

Μία από τις πιο συναρπαστικές πλοκές της σειράς είναι όταν ο Hopper προσγειώνεται σε ένα χιονισμένο στρατόπεδο, σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Ρωσίας. Και παρόλο που οι ψυχρές θερμοκρασίες και οι ρωσόφωνοι ηθοποιοί μπορεί να σε πείσουν ότι ακριβώς εκεί έγιναν τα γυρίσματα, στην πραγματικότητα θα έπρεπε «να πας» περίπου 3.000 μίλια ανατολικά στη Λιθουανία.

«Υπάρχει μια παλιά, και μόλις πρόσφατα παροπλισμένη φυλακή ακριβώς στο κέντρο του Βίλνιους, η φυλακή Lukiškės, που είναι αρχιτεκτονικά πολύ ιδιαίτερη. Είναι μια παλιά, τσαρική φυλακή και η ιστορία της είναι αρκετά σκοτεινή. Αλλά ως παράδειγμα αρχιτεκτονικής, είναι απίστευτο και μας ενέπνευσε αμέσως. Έχει όλα αυτά τα πολυώροφα κελιά που είχαν τόσο ωραία εικόνα, που μπήκε στη σειρά», αποκάλυψε ο Chris Trujillo.



Ο σκηνοθέτης του «Stranger Things», Shawn Levy, μίλησε επίσης για το πόσο συγκινητικά ήταν τα γυρίσματα στη χώρα, λέγοντας: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες στην πόλη του Βίλνιους και την όμορφη χώρα της Λιθουανίας για τη φιλοξενία τους... Όλη η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα περνάς τέλεια στην παραλία χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον

Σπέτσες ή Κουφονήσια; 5 ελληνικά νησιά στα οποία κινείσαι άνετα χωρίς αυτοκίνητο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved