H Lily D. Moore με σύνδρομο Down ονειρεύεται Oscar και αποδεικνύει ότι η επιτυχία είναι για όλους

Η 19χρονη ηθοποιός αποδεικνύει καθημερινά πως η θέληση ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Όταν η Lily D. Moore παρακολούθησε το πρώτο της μάθημα θεάτρου σε ηλικία 6 ετών, ερωτεύτηκε αμέσως την υποκριτική. Δεν φανταζότον ωστόσο ποτέ ότι θα καταφέρει να πετύχει το όνειρό της και να βρεθεί στο καστ αρκετών δημοφιλών σειρών.

Η Lily D. Moore είναι το νέο big thing της μικρής οθόνης

«Ήξερα ότι αυτό ήθελα να κάνω», αναφέρει η 19χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Το νεαρό μοντέλο-ηθοποιός και λαμπρή εκπρόσωπος των ατόμων με αναπηρία έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 20 projects, μεταξύ των οποίων οι κωμικές σειρές «Never Have I Ever» του Netflix και «Single Drunk Female» του Freeform.

Αυτή την περίοδο η Moore κέρδισε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Color My World with Love», μια ρομαντική κομεντί για δύο άτομα με σύνδρομο Down που έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου στο Hallmark Movies & Mysteries.

https://www.instagram.com/p/CeWZPsnOF6s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν πάντα ένα από τα όνειρά μου. Είχα επιτέλους αυτή την ευκαιρία», αναφέρει η νεαρή ηθοποιός στο People. Τα όνειρα δεν σταματούν όμως εδώ για τη νεαρή σταρ αφού δηλώνει με τόλμη: «Θέλω να γίνω η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που θα κερδίσει Όσκαρ».

H Lily D. Moore θα ξεκινήσει τις σπουδές της το προσεχές φθινόπωρο στο Πανεπιστήμιο Clemson θέλοντας να ασχοληθεί με την υγειονομική περίθαλψη: «Θέλω πραγματικά να βοηθήσω τους ανθρώπους και να σώσω ζωές», δηλώνει η νεαρή ηθοποιός.

Η νεαρή ηθοποιός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

Η ζωή της Lily δεν θα ήταν τόσο εύκολη χωρίς τους «σούπερ εξυπηρετικούς» γονείς της και τις δύο μεγαλύτερες αδερφές της που την ενθάρρυναν να ακολουθήσει αυτό που θέλει. «Είναι σούπερ υποστηρικτικοί», δηλώνει η 19χρονη.

Την ώρα που η νεαρή ηθοποιός απολαμβάνει τη φήμη και την επιτυχία της δεν επαναπαύεται και θέλει να εμπνέει και να εκπαιδεύει τον κόσμο.

«Τα άτομα με σύνδρομο Down έχουν ελπίδες και όνειρα όπως όλοι οι άνθρωποι. Θέλουμε φίλους, να βρούμε δουλειά, να πάμε στο κολέγιο, να ερωτευτούμε, να ζήσουμε ανεξάρτητα και επίσης να παντρευτούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε κανέναν να μας λυπάται», δηλώνει και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Εσύ είσαι «that girl»; Το trend που έχει γίνει viral στο TikTok



Πηγή κεντρικής: lilydmooreofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίο σχολείο - 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου ASAP

Η Dua Lipa έχει καλή ψυχολογία γιατί κρατά ημερολόγιο & ακολουθεί ακόμα 4 hacks

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved