Ξαφνική περίοδος στην παραλία; Τα tips που θα σε σώσουν πριν σε πιάσει πανικός

Μη φρικάρεις και αντιμετώπισέ το ψύχραιμα.

Αν διαβάζεις εφηβικά περιοδικά και σάιτ, σίγουρα έχεις πέσει πάνω σε μια ξεκαρδιστική (και cringe!) ιστορία για μια απροσδόκητη περίοδο. Η έμμηνος ρύση είναι κάτι που όλες μας μισούμε και αν μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε, ενώ μάλιστα δεν είμαστε σπίτι, θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί!

Και επειδή τώρα που είναι καλοκαιράκι και μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις το πιθανότερο είναι να πηγαίνεις κάθε μέρα παραλία, αν δεν έχεις σταθερό κύκλο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη σε περίπτωση που αδιαθετήσεις ενώ απολαμβάνεις το παγωτό σου στην ξαπλώστρα.

Εξετάσεις και περίοδος; 5 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα


Παρακάτω θα βρεις μερικά σωτήρια tips, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση μέχρι να γυρίσεις στο σπίτι σου.

christopher campbell wtZgw1nQ3FI unsplash

#1. Αν έχεις σερβιέτα μαζί σου, τρέξε στο μπάνιο (μαζί με το σορτσάκι σου)

Αν είσαι από τα κορίτσια που έχουν πάντα στην τσάντα τους μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν για παν ενδεχόμενο, ή έστω υπάρχει μια κοπέλα στην παρέα που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τρέξε στην τουαλέτα, βάλε τη σερβιέτα και από πάνω φόρα το σορτσάκι σου ώστε να μην φανεί από το μαγιό και σε φέρει σε... πολύ δύσκολη θέση.

#2. Βάλε χαρτί υγείας

Τώρα αν δεν υπάρχει η... πολυτέλεια της σερβιέτας, πήγαινε στο μπάνιο και βάλε χαρτί υγείας. Κάνει καλή δουλίτσα, αλλά όχι για πολύ. Γι' αυτό φρόντισε να ψάξεις γρήγορα τρόπο να γυρίσεις σπίτι σου.

#3. Τύλιξε μια πετσέτα γύρω σου

Μια άλλη λύση είναι να πάρεις την πετσέτα θαλάσσης σου και να την τυλίξεις γύρω σου μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι σου.#4. Άλλαξε το μαγιό σου σε ένα πιο σκουρόχρωμο

Αν έχεις μαζί σου ένα μαύρο μαγιό, πήγαινε να βγάλεις αυτό που λερώθηκε και φόρα το μαύρο.

#5. Βρες ταξί και τρέξε σπίτι σου

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, η έσχατη λύση είναι να πάρεις το πρώτο ταξί που θα βρεις μπροστά σου και να γυρίσεις σπίτι ή να καλέσεις τους γονείς σου για να έρθουν γρήγορα να σε πάρουν από την παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3 σημάδια ότι η πρώτη περίοδός σου πλησιάζει - Chill και προετοιμάσου σωστά!

Ξαφνική περίοδος; 3 τρόποι να αντιμετωπίσεις την πιο άβολη στιγμή

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved