Σου αρέσει να ζωγραφίζεις; 5 ιδέες για να φτιάξεις τους πιο όμορφους πίνακες

Διακόσμησε το δωμάτιό σου με πίνακες ζωγραφικής που όμως... είναι δική σου δημιουργία! 

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις; Η τέχνη είναι ένα καταφύγιο για όλους μας. Μέσα σε αυτές ανήκει και η ζωγραφική με την οποία μπορείς να εκφράζεις σκέψεις, συναισθήματα και ιδέες. Για πολλoύς είναι επίσης ένας τρόπος διαφυγής από την πραγματικότητα και μέσω της ζωγραφικής αποτυπώνουν τον δικό τους, «μαγικό» κόσμο, στον οποίο ενδεχομένως να ήθελαν να βρίσκονται.

Ο τρόπος που ζωγραφίζει ο καθένας είναι διαφορετικός. Εξάλλου γι’ αυτό θεωρείται τέχνη! Αυτά και πολλά άλλα λοιπόν εκφράζουν τη λέξη «ζωγραφική». Αν σου αρέσει να δημιουργείς δικούς σου καμβάδες ή θέλεις να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι με την τέχνη της ζωγραφικής και να πιάσεις για πρώτη φορά στα χέρια σου χρώματα και πινέλα τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

Η τελευταία τάση του Instagram; Crying on main ή αλλιώς να κλαις δημόσια

DIY πίνακες ζωγραφικής για εσένα που λατρεύεις την τέχνη

Μαζί θα δούμε 5 ιδέες για να φτιάξεις τους πιο όμορφους καμβάδες ζωγραφικής για να διακοσμήσεις στο δωμάτιό σου. Θα λες σε όλους «αυτό τον πίνακα τον έφτιαξα εγώ» και θα νιώθεις περήφανη!

Μην ανησυχείς αν δεν είσαι ο Bob Ross ή ο Picasso! Δεν απαιτείται ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο για τις ιδέες που θα σου προτείνω. Αυτό σημαίνει ότι και αρχάρια να είσαι θα μπορέσεις να κάνεις πολύ όμορφες δημιουργίες.

https://www.instagram.com/p/CUwCxVNsDG_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μερικοί από αυτούς τους εύκολους πίνακες σε καμβά μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από μία ώρα, ενώ ως προς τα υλικά δεν χρειάζεται μεγάλη επένδυση. Πιο συγκεκριμένα, τα υλικά για να φτιάξεις τον πιο WOW πίνακα είναι πολύ οικονομικά οπότε…πιάσε τα πινέλα και ξεκινάμε!

Λουλούδια

Αν αγαπάς τα floral και τα πιο αφηρημένα σχέδια, τότε εδώ είναι το έργο σου για το Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/reel/CdBN3V_IZ5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στίχοι μουσικής

Ζωγράφισε τις αγαπημένες σου λέξεις και στίχους τραγουδιών σε έναν καμβά με μοντέρνα, καλλιγραφικά γράμματα.



Ωκεανός

Λατρεύω το νερό και τη θάλασσα και μόνο η θέα του, με ευχαριστεί και μου δίνει αυτό το ήρεμο, χαρούμενο συναίσθημα. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι και ως αρχάρια θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τον πιο όμορφο ωκεανό. Δες το βίντεο!

https://www.instagram.com/reel/CaJ_lTPh2UV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αστέρια

Ένας πίνακας ζωγραφισμένος με αστέρια είναι πάντα τόσο εντυπωσιακός όσες φορές και αν τον κοιτάξεις. Αν είσαι ρομαντική ψυχή και σου αρέσει να χαζεύεις το βράδυ τον ουρανό και τα αστέρια, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις να ζωγραφίσεις έναν τέτοιον πίνακα.

Σχήματα



Μπορείς να ζωγραφίσεις σχέδια σε συνδυασμό με διάφορα σχήματα. Οι αφηρημένοι πίνακες έχουν πάντα ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Πήγαινε στην gallery να πάρεις κι άλλες ιδέες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθρέφτες και γήινες αποχρώσεις - 5 tips για να γίνει πιο φωτεινό το δωμάτιό σου

8 γυναίκες YouTubers που θα σε κάνουν να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved