Η 2η σεζόν του Bridgerton έσπασε κάθε ρεκόρ προβολής – Εσύ ακόμα να την παρακολουθήσεις;

Το Bridgerton παρακολουθήθηκε για 251,7 εκατομμύρια ώρες μόνο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Το Bridgerton από την 1η σεζόν που προβλήθηκε στο Netflix αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι fans περίμεναν εναγωνίως την επιστροφή του και τη 2η σεζόν που ξεκίνησε την προβολή της στις 25 Μαρτίου.

Αυτό που κανένας, ωστόσο, δεν περίμενε ήταν ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ η σειρά στο Netflix. Τον χαμό που έκανε το Bridgerton δεν μπορεί να τον διανοηθεί κανείς… Ή μάλλον, το Netflix φρόντισε να μας ενημερώσει για αυτό!

Είσαι addicted με το Bridgerton; 7 σειρές και ταινίες που θα σε κάνουν να κολλήσεις ακόμα πιο πολύ

Το ρεκόρ που έσπασε η 2η σεζόν του Bridgerton και η σύγκριση με το Squid Game

Το Netflix αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton παρακολουθήθηκε για 251,7 εκατομμύρια ώρες τις τελευταίες επτά ημέρες – καταρρίπτοντας το ρεκόρ των streamers για την αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά με τις περισσότερες προβολές.

Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου και συγκέντρωσε 193 εκατομμύρια ώρες προβολών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έναρξής της, αλλά το αύξησε ακόμη περισσότερο με τα δεδομένα της πρώτης ολόκληρης εβδομάδας αξιολογήσεων. Ήταν επίσης στην πρώτη δεκάδα σε 93 χώρες.

https://www.instagram.com/p/Cb5swJ0lsOg

Η κίνηση οδήγησε επίσης την πρώτη σεζόν του Bridgerton να εκτιναχθεί στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση με άλλες 53 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης.

Ωστόσο, το Bridgerton δεν μπόρεσε να αγγίξει τους αριθμούς του κορεάτικου Squid Game, το οποίο συνεχίζει να κατέχει το συνολικό ρεκόρ με 571,8 εκατομμύρια ώρες προβολής την εβδομάδα της 27ης Σεπτεμβρίου. Απλώς το Bridgerton έσπασε κάθε ρεκόρ προβολής αγγλικής σειράς.

https://www.instagram.com/p/CbaZCxaLD_k

Το Squid Game, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου, είχε 63,2 εκατομμύρια ώρες προβολής το πρώτο του Σαββατοκύριακο, αλλά αυξήθηκε γρήγορα με 448,7 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης την πρώτη εβδομάδα στο streamer, 571,8 εκατομμύρια ώρες τη δεύτερη εβδομάδα, 412,9 εκατομμύρια ώρες την τρίτη εβδομάδα, 258,8 εκατομμύρια την τέταρτη εβδομάδα και παρέμενε στους δέκα κορυφαίους τίτλους μη αγγλικής γλώσσας μέχρι την εβδομάδα της 17ης Ιανουαρίου.

Το προηγούμενο ρεκόρ για αγγλόφωνη σειρά από τότε που το Netflix άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ανέφερε τις βαθμολογίες του τον Ιούνιο του 2021, ήρθε την εβδομάδα της 14ης Φεβρουαρίου 2022, όταν το Inventing Anna, μια άλλη σειρά της Shondaland, παρακολουθήθηκε για 196 εκατομμύρια ώρες.

Η υπόθεση της 2ης σεζόν του Bridgerton

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton αφηγείται την ιστορία του Viscount Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) και το «κυνήγι» της αγάπης. Οι εσωτερικές συγκρούσεις του Anthony διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς ο ίδιος αποφασίζει να παντρευτεί μόνο και μόνο για να εκπληρώσει το καθήκον του.


Έτσι, λογοδίνεται με την Edwina, που θεωρείται το «διαμάντι» της βασίλισσας, ενώ στην πραγματικότητα θέλει την αδελφή της, Kate. Και η Kate, βέβαια, τον θέλει τρελά. Μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11 facts για το Bridgerton που δεν γνωρίζεις (όσο φανατική θαυμάστρια κι αν είσαι)

Μπορείς κι εσύ να «βρεθείς» στο Bridgerton και σε αυτά τα 4 locations της σειράς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved