3 δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις μια ξένη γλώσσα όταν δεν έχεις δάσκαλο

Μάθε την αγαπημένη σου γλώσσα χωρίς χρήματα ή κάνε εξάσκηση σε αυτήν που ήδη μαθαίνεις


Εάν θες να μάθεις μία καινούργια γλώσσα αλλά δε θες να ξοδέψεις άλλα χρήματα, αν πρόκειται να πας οικογενειακό ταξίδι σε ξένη χώρα ή αν απλά θες να κάνεις εξάσκηση στη γλώσσα που μαθαίνεις, τότε μερικές εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου μπορούν σίγουρα να σου φανούν χρήσιμες. Και δε σου είπαμε… Είναι δωρεάν! Μπορείς να αποκτήσεις ακόμα και τώρα πρόσβαση και να τις χρησιμοποιείς όποτε τις χρειάζεσαι κι έχεις διαθέσιμο χρόνο.

  1. Duolingo
    Την έχουν κατεβάσει σχεδόν 7 εκατομμύρια φορές κι αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι μία εφαρμογή που σου δίνει μαθήματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από native speakers και, μάλιστα, ποικίλλουν ανάλογα με τη γλώσσα που έχεις επιλέξει να μάθεις.
  1. Memrise
    Το Memrise σού δίνει μεγάλη γκάμα όσον αφορά στο λεξιλόγιο. Τα μαθήματα, πολλές φορές, συνδυάζονται με διάφορα memes, ώστε να δημιουργούν έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο να θυμάσαι τις λέξεις. Επιπλέον, δίνει έμφαση στην επανάληψη και στηρίζεται σε έναν αλγόριθμο που υπολογίζει πόση χρειάζεται η κάθε λέξη.
  1. Babbel
    Η δωρεάν εκδοχή του Babbel περιλαμβάνει 40 μαθήματα στην όποια γλώσσα από τις 13, που έχει, επιλέξεις. Οι φωνές που θα ακούσεις στα μαθήματα είναι από native speakers και, μάλιστα, υπάρχει και δυνατότητα αναγνώρισης της δικής σου φωνής.

Διάβασε επίσης: 3 δωρέαν apps για να μετρήσεις τη συναισθηματική νοημοσύνη σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved