Δεν είμαστε έτοιμες να πούμε αντίο! Όσα ξέρουμε για την 7η σεζόν του Riverdale

Σύμφωνα με τη Lili Reinhart, η 7η σεζόν θα είναι πιθανώς η τελευταία!

Θα μείνουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες στο Riverdale για έναν ακόμα χρόνο ή θα φύγουν οριστικά; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις όλα όσα γνωρίζουμε για την 7η σεζόν της σειράς.

Το CW αποφάσισε να ανανεώσει επτά από τις σειρές του για ακόμα μια φορά και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Riverdale. Η σειρά θα επιστρέψει επίσημα για την 7η σεζόν, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτή θα είναι η τελευταία ή όχι. Κατά τη διάρκεια της 4ης σεζόν, ο KJ Apa αποκάλυψε ότι οι τέσσερις κύριοι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν υπογράψει για «τα επόμενα τρία χρόνια», πράγμα που σημαίνει ότι τα συμβόλαιά τους θα λήξουν με την 7η σεζόν.



Πότε θα μάθουμε πότε θα επιστρέψει το Riverdale

Λαμβάνοντας υπόψη μας το γεγονός ότι η 6η σεζόν του Riverdale εξακολουθεί να προβάλλεται, θα περάσουν μήνες μέχρι να δούμε την πρεμιέρα της 7ης σεζόν.

pretty_little_liars_original_sin.jpg

Έρχεται το reboot του Pretty Little Liars: Original Sin - Όσα πρέπει να ξέρεις

Ωστόσο, δεδομένου ότι η παραγωγή επέστρεψε στο φυσιολογικό μετά από πολλαπλές παύσεις λόγω του COVID-19, υπάρχει πιθανότητα να τη δούμε τον Νοέμβριο.

https://www.instagram.com/p/CXyvB7aLCM5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια θα είναι η πλοκή της νέας σεζόν

Όπως πιθανόν μάντεψες, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε για την 7η σεζόν της σειράς. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως οι συγγραφείς του Riverdale θα μας κρατήσουν σε αγωνία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thecwriverdale

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved