Μπορείς κι εσύ να «βρεθείς» στο Bridgerton και σε αυτά τα 4 locations της σειράς

Βάλ' τα άμεσα στην travel list σου!

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2020, πάνω από 82 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το Bridgerton. Αν ήσουν ανάμεσα στους θαυμαστές της σειράς, τότε αυτό το νούμερο δεν θα σε σοκάρει. Αυτό που θα σε σοκάρει ωστόσο είναι το γεγονός πως μπορείς και εσύ να επισκεφτείς τις τοποθεσίες γυρισμάτων του Bridgerton.

Καθώς προετοιμαζόμαστε για την επιστροφή της σειράς – και ναι, θα την παρακολουθήσουμε ακόμη και χωρίς τον Rege Jean Page – προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να δεις πού βρίσκονταν οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες κατά τη διάρκεια των πιο σημαντικών τους σκηνών. Πρώτη στάση: Mayfair, Λονδίνο.



bridgerton_lathos2.jpg

Bridgerton: Οι φανς παρατήρησαν ένα απίστευτο λάθος στα γυρίσματα

Στο Royal Crescent

Τα βλέπεις ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια όλης της σειράς. Τα κτήρια αυτά χτίστηκαν από τον John Wood μεταξύ του 1767 και του 1774. Βρίσκονται στο Bath, το οποίο βρίσκεται έξω από το Bristol στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Στο Painshill Park

Βλέπουμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια να περπατούν και να κάνουν πικνίκ στο Painshill Park. Είναι ένα από τα μέρη που επισκέπτονται οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες για να επιδείξουν τις νέες τους σχέσεις και να κάνουν κουτσομπολιό.

https://www.instagram.com/p/CK10XdujHp3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Wilton House

Οι περισσότερες σκηνές με τη βασίλισσα Charlotte έχουν γυριστεί στο Cube room αυτού του σπιτιού.



Στο The Guildhall, The Assembly Rooms και το Μουσείο Holburne

Πολλές από τις αγαπημένες μας σκηνές χορού του Bridgerton γυρίστηκαν σε διάφορα δωμάτια στο The Guildhall, στο The Assembly Rooms και στο Μουσείο Holbourne.

https://www.instagram.com/p/CKCdrTFjq_c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @phoebedynevor

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved