Γυμναστική και παιχνίδι μαζί; Κι όμως γίνεται!

5 διαφορετικά fitness games για να γίνει η άσκηση... παιχνιδάκι!

Φίλοι. Γυμναστική. Διασκέδαση. Τι άλλο θες; Η προπόνηση με φίλους δεν είναι μόνο ένας παρακινητικός και παραγωγικός τρόπος άσκησης, αλλά σε κάνει επίσης να γελάς και να διασκεδάζεις ενώ ενδυναμώνεις τους μυς σου!


Εάν είσαι με το crew σου, νιώθεις ασταμάτητη και πιο ορεξάτη από ποτέ για γυμναστική, ενώ ταυτόχρονα χτίζεις σώμα για το καλοκαίρι που θα βγεις στην παραλία! Πάμε στο καλύτερο κομμάτι, όμως. Ποιο είναι αυτό; Το να κάνεις τη γυμναστική παιχνίδι. Και τι εννοώ; Ξέχνα το βαρετό γυμναστήριο και τους ατελείωτους κοιλιακούς στο γρασίδι.
workout trend tiktok7

12-3-30 πάμε - Το workout trend που έχει κατακτήσει το TikTok είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις


Υπάρχουν 5 διαφορετικά και super διασκεδαστικά fitness games που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου αντί ενός τυπικού προγράμματος γυμναστικής. Τι περιμένεις; Προσκάλεσε τις φίλες σου και δοκιμάστε τα όλα!



https://www.instagram.com/p/CavtqH4vEMC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jump rope challenge


Πάρτε από ένα σχοινάκι η καθεμία και επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:

1. Ποια θα καταφέρει τα περισσότερα άλματα μέσα σε δύο λεπτά (μπορείτε να αυξήσετε το χρονικό όριο όσο αποκτάτε αντοχή) ή
2. Ποια θα καταφέρει να κάνει σχοινάκι για περισσότερη ώρα.

Ping pong

Το ping pong είναι ένα πολύ διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την πιο ανταγωνιστική πλευρά σου (με παιχνιδιάρικο τρόπο φυσικά!), ενώ το να τρέχεις πίσω από το μπαλάκι την ώρα που γελάς με την παρέα σου, είναι ο πιο funny τρόπος για να γυμνάσεις το σώμα σου.

Χορός

Βάλτε το αγαπημένο σας βίντεο κλιπ και χορέψτε όλες μαζί ή κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αντιγράψετε τις κινήσεις και να δημιουργήσετε το δικό σας χορευτικό.



Thunderstruck workout

Ουσιαστικά η ομάδα παίζει ένα τραγούδι της επιλογής της και κάθε φορά που ακούγεται μια συγκεκριμένη λέξη, όλοι πρέπει να κάνουν ένα burpee. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε τραγούδι. Για παράδειγμα, επιλέξτε τις λέξεις «thunder» ή «thunderstruck» στο τραγούδι των AC/DC ή τη φράση «all too well» στη 10λεπτη έκδοση του τραγουδιού της Taylor Swift.

Μουσικές καρέκλες... αλλιώς

Θυμάσαι τις μουσικές καρέκλες που έπαιζες στο δημοτικό; Καιρός να επαναφέρεις αυτό το παιχνίδι στη ζωή σου, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Κάντε τζόκινγκ σε κύκλο και όταν σταματήσει η μουσική, δημιουργήστε έναν κύκλο ξαπλωμένες σε στάση σανίδας. Όποια δεν προλάβει να το κάνει στην ώρα της και μείνει τελευταία, βγαίνει από το παιχνίδι και συνεχίζουν οι υπόλοιπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το workout trend που αγαπά η Gen Z είναι η καλύτερη γυμναστική

Ένα 15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής υπόσχεται... τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς ever

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved