Βγάλε σιγά σιγά τα χαρτομάντηλα – Το Stranger Things τελειώνει οριστικά με την 5η σεζόν

Το Stranger Things τελειώνει και θα πρέπει να πούμε αντίο στην παρέα της Eleven και το Hawkins.

It’s official: Η 5η σεζόν του Stranger Things θα είναι και η τελευταία. Οι παραγωγοί του Stranger Things, οι Duffer Brothers, ανακοίνωσαν την ανανέωση της σειράς του Netflix για την πέμπτη και τελευταία της σεζόν και την ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν.



«Κάθε τέλος έχει και μια αρχή»

Σε μια δήλωση, οι Duffer Brothers αποκάλυψαν ότι η ιστορία του Stranger Things είχε σχεδιαστεί πριν από επτά χρόνια με αναμενόμενη διάρκεια τεσσάρων ή πέντε σεζόν. «Όπως θα δείτε και μόνοι σας, τώρα οδεύουμε προς το φινάλε μας», έγραψαν στην επιστολή προς τους θαυμαστές της σειράς. Η 4η σεζόν του Stranger Things θα κυκλοφορήσει σε 2 μέρη: Το Volume 1 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Μαΐου του 2022 και το Volume 2 θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming την 1η Ιουλίου του 2022.

4i_sezon_stranger_things_premiera.jpg

Stranger Things: Έρχεται η πρεμιέρα της 4ης σεζόν - Είσαι έτοιμη;

«Με εννέα σενάρια, πάνω από 800 σελίδες, σχεδόν δύο χρόνια γυρισμάτων, χιλιάδες λήψεις οπτικών εφέ και χρόνο εκτέλεσης σχεδόν διπλάσιος από κάθε προηγούμενη σεζόν, το Stranger Things 4 ήταν η πιο απαιτητική σεζόν μέχρι σήμερα, αλλά και η πιο ανταποδοτική», μοιράστηκαν οι Duffer Brothers, αποκαλώντας την επερχόμενη σεζόν «την αρχή του τέλους». Τα αδέλφια σημείωσαν επίσης ότι η απόφαση να χωρίσουν τη σεζόν σε δύο μέρη δικαιολογείται, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη σεζόν που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα.

Η επίσημη περιγραφή της τέταρτης σεζόν

«Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Starcourt, που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Hawkins. Παλεύοντας με τα επακόλουθα, η ομάδα των φίλων μας χωρίζεται για πρώτη φορά — και η πλοήγηση στην πολυπλοκότητα του γυμνασίου δεν έχει κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Σε αυτήν την πιο ευάλωτη εποχή, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή εμφανίζεται, παρουσιάζοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, θα μπορούσε επιτέλους να βάλει τέλος στη φρίκη του Ανάποδα», δήλωσαν οι Duffer Brothers.



Οι δημιουργοί της σειράς υπαινίχθηκαν ότι παρόλο που το Stranger Things μπορεί να πλησιάζει στο τέλος του, θα μπορούσε να έχει μια συνέχεια ή ένα spinoff. «Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμη συναρπαστικές ιστορίες για να διηγηθούμε στον κόσμο του Stranger Things: νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες και νέοι απροσδόκητοι ήρωες. Πρώτα, όμως, ελπίζουμε να μείνετε μέχρι το τέλος όσο ολοκληρώνουμε την ιστορία ενός πανίσχυρου κοριτσιού ονόματι Eleven και των θαρραλέων φίλων της, του συναισθηματικά διαλυμένου σερίφη και μιας ατρόμητης μαμάς, σε μια μικρή πόλη που τη λένε Hawkins και μιας εναλλακτικής πραγματικότητας που την ξέρουμε ως Upside Down».

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Stranger Things είναι μεταξύ των μεγαλύτερων franchise του Netflix. Οι ηθοποιοί της σειράς κέρδισαν επίσης τεράστιες αυξήσεις στους μισθούς τους - οι Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin και Noah Schnapp κερδίζουν 250.000 $ ανά επεισόδιο ενώ οι Wynona Ryder και ο David Harbor ανέβηκαν στα 350.000 $ ανά επεισόδιο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @strangerthingstv

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved