Το γραφείο είναι ο χώρος σου! 4 τρόποι να το διακοσμήσεις και να το κάνεις ακόμα πιο wow

Οι αλλαγές αυτές θα σε εμπνεύσουν να καθίσεις και να διαβάσεις σοβαρά!

Βρισκόμαστε στις αρχές του νέου χρόνου και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις κάποιες μικροαλλαγές στο μέρος όπου πλέον σε βλέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά – το γραφείο σου. Το γραφείο είναι το μέρος στο οποίο διαβάζεις, χαζεύεις στο laptop σου και κάθεσαι πολλές ώρες της ημέρας. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αναβαθμίσεις και να το αλλάξεις ελαφρώς! Δεν θα ζητήσουμε πολλά από εσένα… Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα 4 tips που θα βρεις στη συνέχεια.



1. Πρόσθεσε φυτά πάνω στο γραφείο σου

Όταν έχεις πολύ διάβασμα και εργασίες, οτιδήποτε μπορεί να προσθέσει γαλήνη στον χώρο σου είναι ευπρόσδεκτο. Τα φυτά σε γλάστρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσεις το άγχος και να βελτιώσεις την ποιότητα του αέρα που εισπνέεις.

gata_spiti.jpg

Όχι άλλο χάος! Πώς θα κάνεις το σπίτι σου πιο φιλικό προς το κατοικίδιό σου

https://www.instagram.com/p/CNQRhg4hznJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Πρόσθεσε άρωμα

Μπορείς να προσθέσεις άρωμα στο γραφείο σου για να σε βοηθήσει να αισθάνεσαι άνετα και να είσαι συγκεντρωμένη. Λέγεται ότι η λεβάντα μειώνει το στρες και η κανέλα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την ψυχική κόπωση.

https://www.instagram.com/p/CZM1F3mO3ir/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Όπως σε κάθε άλλο δωμάτιο, ο φωτισμός στο γραφείο σου είναι πολύ σημαντικός. Πολλοί από εμάς δουλεύουμε το βράδυ, επομένως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι το κλειδί. Επίλεξε λάιτ φωτισμό. Ένα φωτιστικό με περιστρεφόμενη κεφαλή είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς μπορείς να ελέγξεις την κατεύθυνση και την ένταση του φωτός.

4. Κράτα τον χώρο σου τακτοποιημένο

Επένδυσε σε κουτιά αποθήκευσης και τοποθέτησέ τα πάνω σε «αιωρούμενα ράφια» - σε απαλό γκρι, το οποίο είναι καταπραϋντικό και δεν αποσπά την προσοχή, ή σε φωτεινό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CLx3_uwhNnE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tip: Στην επιφάνεια του γραφείου σου τοποθέτησε μόνο τα απαραίτητα – υπολογιστή – και ένα ή δύο χαρούμενα διακοσμητικά αντικείμενα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @home_office_

Διάβασε επίσης

Home and All: 7 tips για να διακοσμήσεις το σπίτι σου όπως εκείνο της «Emily In Paris»

Home And All: 8 τρόποι για να διακοσμήσεις το σπίτι σου όπως το Bridgerton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved