Home and All: 7 tips για να διακοσμήσεις το σπίτι σου όπως εκείνο της «Emily In Paris»

Πρόσθεσε στυλ και αισθητική που θα λατρέψεις!

Bonjour! Το πολυσυζητημένο «Emily in Paris» επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στο Netflix και είμαστε σίγουρες πως το είδες όλο μέσα σε μια -άντε δύο- μέρες. Είτε το λατρεύεις είτε το μισείς, το show είναι μια από πιο δημοφιλείς σειρές στο Netflix και συνεχίζει να προκαλεί ενθουσιασμό χάρη στα ρούχα, την παριζιάνικη αισθητική και τα υπέροχα κρουασάν σοκολάτας της.

Ένας από τους λόγους που αγάπησα τη σειρά είναι χάρη στην όμορφη παριζιάνικη αρχιτεκτονική και στην εσωτερική της διακόσμηση, που περιλαμβάνουν το διαμέρισμα της Emily και το κομψό γραφείο Savoir. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου αντλώντας έμπνευση από την Emily, ακολουθούν μερικές très chic σχεδιαστικές συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις για να αναδημιουργήσεις την αισθητική της σειράς.

girismata_emily_in_paris.jpg

11 locations της 2ης σεζόν του Emily in Paris που μπορείς και εσύ να επισκεφθείς

Ζωντάνεψε το σπίτι σου με φρέσκια λουλούδια

H Emily είναι μεγάλη θαυμάστρια των λουλουδιών και εμφανίζεται συχνά κρατώντας λουλούδια, όπως σε αυτή τη σκηνή που συναντά την Camille ενώ αγοράζει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Χρησιμοποιεί επίσης λουλούδια για να φωτίσει το γραφείο της στο Savoir. Τα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σου δεν θα ομορφύνουν μόνο τον χώρο σου, αλλά θα σε χαλαρώσουν κιόλας.



Τοποθέτησε ανοιχτά ράφια στην κουζίνα ή το σαλόνι σου

Είτε επιδείξεις τα mac and cheese κουτιά και τα ποτήρια νερού σου όπως η Emily σε αυτό το κλιπ, είτε αναδείξεις τη χαριτωμένη συλλογή πιάτων σου, ο χώρος σου θα φανεί αμέσως πιο ανοιχτός και φωτεινός με την προσθήκη ενός ή δύο ανοιχτών ραφιών.



Κάνε τον χώρο σου πιο ρομαντικό με μια απαλή, ουδέτερη χρωματική παλέτα

Το διαμέρισμα της Emily και το δωμάτιο στο οποίο μένει όταν επισκέπτεται το château των γονιών της Camille είναι γεμάτο ρομαντικές αποχρώσεις του κρεμ, του ροζ και του λευκού. Αυτά τα ουδέτερα χρώματα θα διατηρήσουν τους εσωτερικούς σου χώρους πολύ κομψούς.

Για να προσθέσεις αυτήν την εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα στο σπίτι σου, αναζήτησε ουδέτερα κλινοσκεπάσματα και μικρότερα κομμάτια που θα συνδυάσεις με πιο τολμηρά έπιπλα και έργα τέχνης.

Συνδύασε τα παλιά με νέα κομμάτια

Για παράδειγμα, το μποέμ διαμέρισμα της Emily διαθέτει φθαρμένες λάμπες και ράφια βιβλίων, σε συνδυασμό με καινούργιες κουρτίνες και έργα τέχνης. Το γραφείο Savoir συνδυάζει κομψά, μοντέρνα έπιπλα με παρκέ σε ζιγκ-ζαγκ μοτίβο και τοίχους με ξύλινο πάνελ, όπως φαίνεται σε αυτό το κλιπ στο YouTube.



Κάλυψε τους τοίχους σου με έργα τέχνης

Ο Gabriel δεν είναι ο μόνος που έχει έργα τέχνης στο σαλόνι του. Το διαμέρισμα της Emily, το γραφείο Savoir και το σπίτι των γονιών της Camille διαθέτουν επίσης έργα τέχνης.



Όταν πρόκειται να βρεις το σωστό έργο τέχνης για το σπίτι σου, αναζήτησε κομμάτια που ταιριάζουν στο προσωπικό γούστο και τις προτιμήσεις σου. Αν θέλεις να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο Παρίσι όπως η Emily, γιατί να μην προσθέσεις έναν πίνακα ακουαρέλας του Σηκουάνα ή της Λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων σε έναν τοίχο; Εναλλακτικά, μπορείς να αναζητήσεις σύγχρονα γλυπτά.

Φώτισε τον χώρο σου με κομψό φωτισμό

Όσον αφορά τους σέξι, statement φωτισμούς, το «Emily in Paris» δεν απογοητεύει. Πολλά από τα αγαπημένα στέκια της Emily και των φίλων της είναι διακοσμημένα με γυάλινα και retro φωτιστικά γραφείου, όπως το γραφείο της Sylvie στο Savoir.



Δημιούργησε ένα statement κεφαλάρι κρεβατιού

Λατρεύουμε το κεφαλάρι κρεβατιού στο διαμέρισμα της Emily – το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το αντιγράψεις στο σπίτι σου με ένα εύκολο DIY project. Το κεφαλάρι αποτελείται από μακριές υφασμάτινες λωρίδες, οι οποίες τοποθετούνται σε σχήμα βεντάλιας στον τοίχο. Πάρε απλά ένα παλιό σεντόνι ή ύφασμα και κόψε το σε μακριές λωρίδες. Στερέωσέ το στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σου. Εάν δεν θέλεις να αναλάβεις ένα DIY project, μπορείς επίσης να βρεiς ένα παρόμοιο κεφαλάρι σε σχήμα βεντάλιας από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 σειρές που μπορείς να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

Emily In Paris: Η γκαρνταρόμπα της 2ης σεζόν είναι γεμάτη designer looks

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved