Home And All: 8 τρόποι για να διακοσμήσεις το σπίτι σου όπως το Bridgerton

Πρόσθεσε στυλ και αισθητική που θα λατρέψεις!

 

Η εντυπωσιακή σειρά του Netflix, «Bridgerton», διαδραματίζεται στο Λονδίνο την εποχή της Αντιβασιλείας το 1813 και ακολουθεί τις ζωές της οικογενείας Bridgerton. Αν την παρακολούθησες μέσα σε 2 ημέρες όπως εγώ, πιθανότατα παρατήρησες το εκπληκτικό set design της σειράς.

Είτε πρόκειται για την έπαυλη Bridgerton, το κτήμα Featherington ή το παλάτι της βασίλισσας, οι εσωτερικοί χώροι της σειράς προσφέρουν ένα fun twist του πολυτελές regency style. Θέλεις λοιπόν και εσύ να δώσεις ένα εναλλακτικό interior design με έμπνευση από το Bridgerton στο σπίτι σου; Συγκέντρωσα για εσένα μερικά βασικά στοιχεία της σειράς και σκέφτηκα πως θα μπορούσες εύκολα να αναδημιουργήσεις αυτά τα εντυπωσιακά looks στο δικό σου σπίτι. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να αντλήσεις έμπνευση.



Ενσωμάτωσε ονειρεμένα παστέλ χρώματα

Η κατοικία της οικογενείας Bridgerton είναι γεμάτη με αποχρώσεις ενός απαλού μπλε γνωστού ως Wedgwood, το οποίο δίνει στο σπίτι μια ήρεμη και κομψή αισθητική, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα και τολμηρά χρώματα που χρησιμοποιούνται στο σπίτι Featherington.

simone_ashley_bridgerton9.jpg

Η Simone Ashley είναι η νεότερη style star του Bridgerton - Θα σε εμπνεύσει!

Επίλεξε πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο και το μετάξι

Αυτά τα υφάσματα θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Συγκεκριμένα, η κρεβατοκάμαρα της Daphne διαθέτει έναν βελούδινο πάγκο και διάφορες υφασμάτινες υφές για τα σεντόνια και τις κουρτίνες της.

https://www.instagram.com/p/CKmoYWFjz3Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίλεξε μια ταπετσαρία με δαμασκηνή ή floral σχέδια

Το σαλόνι της οικογενείας Bridgerton περιλαμβάνει μια ταπετσαρία damask, ενώ η σκηνή γέννησης του Δούκα περιλαμβάνει μια ταπετσαρία ζωγραφισμένη στο χέρι με floral μοτίβο. Μπορείς και εσύ να επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις μια ταπετσαρία με vintage σχέδιο σε έναν statement τοίχο, αντί να καλύψεις ένα ολόκληρο δωμάτιο.



Dramatic κουρτίνες

Με μια ζωντανή πράσινη χρωματική παλέτα, επιχρυσωμένους καθρέφτες και ταπετσαρία damask, η κατοικία της οικογένειας διαθέτει πολλά staples από εκείνην την εποχή. Ενώ τα σπίτια Bridgerton και Featherington έχουν σχεδιαστεί για να είναι διαφορετικά, οι dramatic κουρτίνες πρωταγωνιστούν και στις δύο κατοικίες.

Για να κάνεις οποιονδήποτε χώρο πιο luxury, σου προτείνω να κρεμάσεις μερικές μακριές κουρτίνες κατασκευασμένες από ένα βαρύ ύφασμα που «πέφτει» ωραία. Στην συνέχεια, δέσε τις κουρτίνες σου με DIY floral γιρλάντες.

Τοποθέτησε τα έπιπλα συμμετρικά

Η συμμετρία κάνει τους εσωτερικούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι, πιο αρμονικοί και ισορροπημένοι. Τοποθέτησε έπιπλα παρόμοιου μεγέθους και στις δύο πλευρές του χώρου γύρω από ένα τραπεζάκι ή τζάκι. Λάβε υπόψη σου ότι όταν τοποθετείς τα έπιπλά σου με συμμετρικό τρόπο, είναι σημαντικό να μην ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Εάν και οι δύο πλευρές ενός δωματίου είναι εντελώς παρόμοιες, αυτό μπορεί να δείχνει βαρετό.

Αγόρασε vintage αντικείμενα

Επένδυσε σε διακοσμητικά όπως σερβίτσια αντίκες, ταπετσαρίες και καθρέφτες με περίτεχνα σχέδια στο επόμενο ταξίδι σου.

Πρόσθεσε γλάστρες με λουλούδια στους χώρους του σπιτιού σου

Σχεδόν κάθε δωμάτιο και σκηνή στην σειρά περιλαμβάνει λουλούδια με έντονα χρώματα, καθώς και floral κοστούμια σχεδιασμένα από την Ellen Mirojnick. Βρες μερικά λουλούδια στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά ή ακόμα και στον κήπο σου. Σου προτείνω να έχεις έναν συνδυασμό πρασίνου, μικρών λουλουδιών και μεγαλύτερων statement λουλουδιών, τα οποία θα τοποθετήσεις μέσα σε ένα όμορφο βάζο.

https://www.instagram.com/p/CHy3AM1DaE2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βρες το ιδανικό statement κρεβάτι

Η σειρά περιλάμβανε μια σειρά από statement κρεβάτια, με ξύλινες λεπτομέρειες και κουβούκλιο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bridgertonnetflix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το Bridgerton, η αγαπημένη σταρ της σειράς ετοιμάζει νέα ταινία

Bridgerton: Οι φανς παρατήρησαν ένα απίστευτο λάθος στα γυρίσματα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved