Euphoria: Η 2η σεζόν της hit σειράς επιστρέφει - Τι πρέπει να ξέρεις

Θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις οθόνες μας!

Το καλοκαίρι που πέρασε συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την πρεμιέρα του επιτυχημένου teen drama του HBO, Euphoria. Το show ενέπνευσε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς για μια γενιά. Ενώ οι θαυμαστές της σειράς ανυπομονούσαν από το φινάλε της 1ης σεζόν να μάθουν τι απέγιναν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες, η πανδημία του COVID-19 καθυστέρησε τον χρόνο αναμονής τους. Λίγες μέρες αφότου το cast συναντήθηκε για να γυρίσει τη δεύτερη σεζόν, η παραγωγή σταμάτησε καθώς όλη η χώρα μπήκε σε lockdown.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο δημιουργός της σειράς Sam Levinson συνεργάστηκε με τη Zendaya και την Hunter Schafer για να δημιουργήσουν δύο ειδικά επεισόδια με επίκεντρο τους χαρακτήρες τους, Rue Bennett και Jules Vaughn, τα οποία προβλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021, αντίστοιχα. Μιας και το Euphoria θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας στις 9 Ιανουαρίου 2022, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις μερικές πληροφορίες για την 2η σεζόν.

euphoria_nea_sezon.jpg

Euphoria: Χαμός στη νέα σεζόν που έρχεται! Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά



Cast

Μετά τα ειδικά επεισόδια τους, η Zendaya και η Schafer θα επιστρέψουν στη 2η σεζόν, μαζί με τα άλλα μέλη του κύριου cast: Jacob Elordi ως Nate Jacobs, Barbie Ferreira ως Kat Hernandez, Alexa Demie ως Maddy Perez, Sydney Sweeney ως Cassie Howard, Algee Smith ως Christopher McKay, Eric Dane ως Cal Jacobs, Angus Cloud ως Fez, Maude Apatow ως Lexi Howard και Storm Reid ως Gia Bennett.

https://www.instagram.com/p/CDDZkMkDGOC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός Kelvin Harrison Jr. θα ενταχθεί επίσης στο cast σε έναν άγνωστο- μέχρι στιγμής- ρόλο. Ο Levinson μίλησε στο περιοδικό GQ για την προσθήκη του Harrison στο cast, λέγοντας: «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πώς να περιγράψω αυτόν τον χαρακτήρα, αλλά μπορώ να πω ότι ο Kelvin είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που εργάζονται σήμερα».



Τον Φεβρουάριο, μια casting ανάρτηση στην ιστοσελίδα Backstage ανέφερε ότι η σειρά έψαχνε για έναν «έγχρωμο ηθοποιό, ηλικίας 18–25 ετών» για να παίξει τον 17χρονο Jamieson. Η ανάρτηση περιέγραψε τον χαρακτήρα ως «Αουτσάιντερ. Σκανταλιάρη. Αστείο. Άφοβο. Ευαίσθητο». Επίσης, τον Ιούλιο, το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι η Minka Kelly, ο Dominic Fike και ο Demetrius «Lil Meech» Flenory Jr. θα συμμετάσχουν στο cast της 2ης σεζόν.

Υπόθεση

Τα δύο ειδικά επεισόδια επιβεβαιώνουν ότι η Rue είναι ζωντανή και ότι η Jules έχει επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά δεν είναι σαφές τι συνέβη με τους άλλους χαρακτήρες της σειράς. Το cast και τα μέλη του συνεργείου δεν έχουν αποκαλύψει πολλά για το τι μπορούν οι θαυμαστές να περιμένουν από τους χαρακτήρες της 2ης σεζόν. Ωστόσο, ορισμένοι έχουν δώσει λίγες πληροφορίες για τους χαρακτήρες τους.



Η Schafer είπε στο Entertainment Weekly ότι θα ήθελε να δει την Jules να εστιάζει στον εαυτό της αυτή τη σεζόν. Η Reid, η οποία υποδύεται τη μικρότερη αδερφή της Rue, Gia, υπονόησε ότι η χαρακτήρας της θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην επερχόμενη σεζόν. «Νιώθω ότι αυτή τη σεζόν θα μπορέσουμε να δούμε τον πραγματικό της εαυτό», είπε στο περιοδικό Elle. «Μου αρέσει που θα δούμε περισσότερο τη δυναμική της οικογένειας και πώς η Rue έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και πώς αυτό μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωής της για πάντα» συνέχισε.

Τέλος, η Sweeney μίλησε στο Stylecaster για τον χαρακτήρα της Cassie. «Η Cassie πρέπει πραγματικά να βρει τον εαυτό της. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Η Cassie έχει μια τρελή ιστορία στη 2η σεζόν που δεν περίμενα. Κάθε φορά που διαβάζω ένα νέο επεισόδιο που γράφει ο Sam, μου πέφτει το σαγόνι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι κάτι που βγαίνει από το μυαλό κάποιου».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @euphoria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euphoria: Έρχονται δύο νέα επεισόδια πριν τη 2η σεζόν;

Τα καλύτερα trends στο μακιγιάζ που είδαμε στην σειρά Euphoria

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved