Tik Tok alert! Δες και κάνε κι εσύ τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με glitter που έγινε…viral

Πάρε το αγαπημένο σου ποτήρι και… let’s get the party started!

Σου έχω αναφέρει κατά καιρούς ότι είμαι ενεργό μέλος στον κόσμο του πολυαγαπημένου μας Tik Tok. Τα βίντεο που μου τραβάνε ιδιαίτερα την προσοχή; Ό,τι έχει να κάνει με beauty, fashion, skincare, aesthetic και φυσικά glitter, πολύ glitter! Οι λάμψεις έχω να σου πω ότι όχι απλά μου αρέσουν, με ξετρελαίνουν, και μπορώ να κάθομαι να χαζεύω με τις ώρες βίντεο που εμπεριέχουν glitter και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό.

Εκεί λοιπόν που χάζευα το βράδυ μετά από μια αρκετά κουραστική ημέρα, έπεσα πάνω σε ένα βίντεο κατασκευής που μάντεψε τι αφορούσε! Δύο από τις πιο μεγάλες μου αδυναμίες. Μια κατασκευή που συνδυάζει glitter και χαρακτήρες τις Disney, είναι εδώ για να κάνει το σπίτι σου πιο…λαμπερό!

pumpkin1

Πίτα με κολοκύθα και γλυκοπατάτα: Η συνταγή που θα κάνει πιο... γλυκά τα φετινά Χριστούγεννα

Viral στο Tik Tok

Έχει γίνει φυσικά viral στο Tik Tok και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σου, και να σου πω πώς μπορείς να φτιάξεις το πιο WOW ποτήρι με glitter, που μπορείς να το εντάξεις και στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, εύκολα και γρήγορα.

Πάρε το πιο μακρόστενο ποτήρι σου και…ξεκινάει το πάρτι!

Τι θα χρειαστείς

Μία κόλλα σε υγρή μορφή

Το αγαπημένο σου χρώμα χρυσόσκονης

Ένα πινέλο για να τοποθετήσεις την κόλλα

Σε αυτοκόλλητο (τύπου ξεπατικοτούρα) τη φιγούρα που θες να ξεκολλήσεις πάνω στο ποτήρι σου

Πάμε να δημιουργήσουμε

Ξεκινάει το καλό τώρα! Παίρνεις το ποτήρι που θες να διακοσμήσεις και τοποθετείς στη βάση και την κολώνα του την κόλλα που είναι σε υγρή μορφή. Για να το κάνεις ακόμη καλύτερα και να μηn παιδεύεσαι χρησιμοποίησε ένα πινέλο βουτώντας το στην κόλλα και στη συνέχεια την απλώνεις στα σημεία που σου είπα προηγουμένως.

Έπειτα, αφού έχεις βάλει ήδη την πρώτη στρώση κόλλας στα βάση και την κολώνα του ποτηριού, πασπαλίζεις αυτά τα σημεία με το αγαπημένο σου χρώμα glitter, έτσι ώστε να κολλήσει πάνω στο ποτήρι.

Στη συνέχεια, αφού περιμένεις λίγα λεπτά, ξαναπαίρνεις το πινέλο σου προσθέτοντας λίγη κόλλα σε αυτό και ξαναπερνάς στα ίδια σημεία αυτή τη φορά πάνω από τη χρυσόσκονη. Αφού τελειώσεις, ξαναπαίρνεις το glitter σου και πασπαλίζεις πάλι στη βάση και την κολώνα του ποτηριού για να κολλήσει καλά και να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Το καλύτερο part της κατασκευής

Αφού τελειώσεις με την κολώνα του ποτηριού, πας στο καλύτερο κομμάτι της κατασκευής! Παίρνεις το αυτοκόλλητο με τη φιγούρα που έχεις επιλέξει να διακοσμήσεις το ποτήρι σου και την κολλάς στο κέντρο του ποτηριού. Στη συνέχεια περνάς μια στρώση κόλλας πάνω από το αυτοκόλλητο, την αφήνεις να κάτσει για μερικά λεπτά και επαναλαμβάνεις άλλη μια φορά τη διαδικασία.

Μόλις περάσουν και τα λίγα τελευταία λεπτά, σκουπίζεις καλά το σημείο που είχες περάσει την κόλλα. Τελευταίο και super WOW βήμα, ξεκολλάς το αυτοκόλλητο (ξεπατικοτούρα) σιγά σιγά και voila! Η κατασκευή σου είναι έτοιμη και πολύ μα πολύ λαμπερή!

Για να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό μπορείς να προσθέσεις στο εσωτερικό του ποτηριού διάφορα στολίδια ή ακόμη και ένα χρωματιστό γκοφρέ χαρτί. Θα με θυμηθείς!

Τέλειο έτσι; Μια κατασκευή για τα Χριστούγεννα -και όχι μόνο -που θα δώσει λάμψη στον χώρο σου. Πώς σου φάνηκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 apps που θα βάλουν τόσο εσένα όσο και το... κινητό σου σε #christmasmood!

Θα βάψεις το σπίτι σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη

Πηγή Κεντρικής: glittercrafty

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved