10 apps που θα βάλουν τόσο εσένα όσο και το... κινητό σου σε #christmasmood!

Αυτά τα 10 χριστουγεννιάτικα θέματα θα σε ξετρελάνουν!

Λιγότερο από μήνας έχει απομείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη στολίσει το δέντρο σου και έχεις γεμίσει με φωτάκια το μπαλκόνι σου. Mπορεί να είσαι και από αυτές που τρελαίνονται για μελομακάρονα και να έχεις αρχίσει από τώρα να ψήνεις για εσένα και την οικογένειά σου αυτά τα μοσχοβολιστά και πεντανόστιμα γιορτινά γλυκάκια. Αυτοί είναι όντως μερικοί πολύ καλοί και συνηθισμένοι τρόποι για να μπεις σε christmas mood.

Ωστόσο, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, ο κόσμος και η τεχνολογία έχουν εξελιχθεί και η εμπειρία των Χριστουγέννων γίνεται πιο... virtual. Πλέον, η γιορτινή αίσθηση μπορεί να προσαρμοστεί παντού στην καθημερινότητά μας, από τους τοίχους του δωματίου μας μέχρι τις... τις ταπετσαρίες των smartphone μας.

kourabiedes5

Μπες σε xmas mood! Συνταγή για κουραμπιέδες που θα φτιάξεις πανεύκολα στο σπίτι

Και αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να μετατρέψεις την οθόνη του κινητού σου σε ένα... χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα σου θυμίζει κάθε ώρα και λεπτό αυτή την όμορφη εποχή που διανύουμε, εμείς είμαστε εδώ για να σου συστήσουμε τα 10 καλύτερα και πιο γιορτινά apps που μπορείς να κατεβάσεις στο Android κινητό σου.

Merry Christmas Go Launcher Theme

christmas app

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου είναι κατάλληλη για να έχεις ένα θέμα σαν αυτό στο κινητό σου. Αν είσαι λάτρης των Χριστουγέννων, να είσαι σίγουρη ότι θα νιώθεις πολύ πιο ζωντανή και θα χαμογελάς πάντα - ακόμη κι όταν είσαι στα down - κάθε φορά που θα πιάνεις το κινητό στα χέρια σου.

Χειμώνας Θέμα

christmas app.1

Ο χειμώνας αποτελεί σημάδι ανανέωσης για τις περισσότερες από εμάς. Σκέψου ότι είσαι σπίτι και κάθεσαι δίπλα στο τζάκι σου, ενώ κρατάς στα χέρια σου το απόλυτα... χειμερινό κινητό σου, που είναι γεμάτο χιονάνθρωπους. Επίτρεψε στον χειμώνα να είναι μέσα και έξω από το τηλέφωνό σου, μέσα και έξω από την πόρτα του σπιτιού σου.

Christmas Santa Launcher Theme



Τι καλύτερο από ένα wallparer που αντικατοπτρίζει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο; Σε όλες μας αξίζει να ζούμε αυτή την εποχή στο 100%, γι' αυτό ξεκίνα κατεβάζοντας στο κινητό σου το Christmas Santa Launcher Theme.

Christmas Tree Launcher Theme

christmas app.3

Με αυτό το θέμα, θα είσαι σε christmas mood 24/7. Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζει τέλεια με το σκούρο μπλε φόντο του app. Τα στολίδια, δε, απογειώνουν την εικόνα.

Romantic Christmas Go Launcher Theme



Αυτό το app θα αναδείξει τη ρομαντική πλευρά των Χριστουγέννων και θα σε κάνει να νιώθεις συνεχώς νοσταλγική και συναισθηματική.

Στην παρακάτω photo gallery θα ανακαλύψεις ακόμη 5 υπέροχα χριστουγεννιάτικα apps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα - Η συνταγή για το απόλυτο γλυκό των εορτών

Xmas countdown! Πώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα μελομακάρονα

Xmas is coming! 7 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021 - Θα σε κρατήσουν cozy όλη τη σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved