Stranger Things: Έρχεται η πρεμιέρα της 4ης σεζόν - Είσαι έτοιμη;

Η σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022, και μπορείς να δεις το νέο teaser τώρα!

Αν είσαι θαυμάστρια της σειράς Stranger Things, τότε πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα τα καλοκαιρινά σου σχέδια, καθώς η 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix πλησιάζει.

Αφού μας τρόμαξε με ένα ανατριχιαστικό social media clip νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, το Stranger Things έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το trailer της 4ης σεζόν της σειράς, καθώς και τους τίτλους των επεισοδίων της, η οποία έχει πλέον επιβεβαιωθεί με ημερομηνία κυκλοφορίας το καλοκαίρι του 2022.

Stranger Things: Το νέο teaser trailer για την 4η σεζόν είναι απλά WOW!

Τι βλέπουμε στο νέο τρέιλερ

Καθώς ξεκινά το τρέιλερ όλα φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά. Η Eleven βρίσκεται στην Καλιφόρνια και προσαρμόζεται στη νέα της ζωή στο σχολείο. Γράφει σε ένα γράμμα στον Mike ότι όλα είναι υπέροχα (παρόλο που βλέπουμε τους συμμαθητές της να την κοροϊδεύουν) και λέει ότι ανυπομονεί για τις ανοιξιάτικες διακοπές, λέγοντας: «Θα έχουμε το καλύτερο spring break».

Ναι, λες και οποιοσδήποτε από τους χαρακτήρες του Stranger Things θα μπορούσε ποτέ να έχει ένα φυσιολογικό spring break…



Στην συνέχεια, αφού το τρέιλερ σκοτεινιάζει στιγμιαία, μια σειρά από φωτογραφίες εμφανίζονται γρήγορα στην οθόνη, και όλα τελειώνουν με μια μεγάλη έκρηξη.

Οι θαυμαστές θα πρέπει να συγκεντρώσουν όλες τις ενδείξεις μέχρι να επιστρέψει το Stranger Things, αλλά στο μεταξύ, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter μοιράστηκε τους τίτλους των επεισοδίων.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @strangerthingstv

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved