Xmas is coming! 7 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021 - Θα σε κρατήσουν cozy όλη τη σεζόν

Ανυπομονούμε! Ποιες θέλεις να δεις εσύ;

Ο Νοέμβριος είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως η εορταστική περίοδος θα ξεκινήσει σύντομα. Παρόλο που είναι πολύ ωραίο να οργανώνουμε movie nights με τους φίλους ή την οικογένειά μας, κάποιες φορές το μόνο που θέλουμε είναι να τσιλάρουμε μόνες μας στον καναπέ, με μια κουβέρτα, pizza και popcorn. Goals, σωστά;

Όπως πάντα, υπάρχουν μερικές ολοκαίνουριες χριστουγεννιάτικες ταινίες που κυκλοφορούν φέτος. Όποιο streaming service και να έχεις, υπάρχουν πολλές επιλογές. Από τη νέα εκδοχή του Home Alone μέχρι τη Vanessa Hudgens στο The Princess Switch 3: Romancing the Star, συνέχισε παρακάτω για να ανακαλύψεις τις νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021, και να προσθέσεις τις αγαπημένες στη λίστα σου.

November alert! 10 καινούριες σειρές και ταινίες για να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα βράδια σου

1. Love Hard:

Το Love Hard είναι μια ρομαντική κωμωδία για μια γυναίκα (Nina Dobrev) που ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει έναν άντρα που γνώρισε σε μία εφαρμογή γνωριμιών τα Χριστούγεννα. Σύντομα όμως καταλαβαίνει πως την κορόιδεψαν…Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Νοεμβρίου στο Netflix.



2. Home Sweet Home Alone:

Όπως και το αρχικό Home Alone, αυτή η νέα ταινία είναι για ένα αγόρι που μένει μόνο του την περίοδο των Χριστουγέννων και πρέπει να προστατεύσει το σπίτι του. Ο Max είναι ένα 10χρονο αγόρι με τον ρόλο να έχει αναλάβει ο Archie Yates του Jojo Rabbit. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki και Chris Parnell. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Νοεμβρίου στο Disney+.



3. A Boy Called Christmas:

Βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Matt Haig, το A Boy Called Christmas αφηγείται την περιπέτεια ενός αγοριού στον χιονισμένο βορρά αναζητώντας τον πατέρα του. Maggie Smith, Sally Hawkins, Jim Broadbent, Toby Jones, Zoe Colletti, Kristen Wiig, Michiel Huisman και Henry Lawfull πρωταγωνιστούν στην ταινία. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Νοεμβρίου στο Netflix.



4. Bit Christmas:

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Kevin Jakubowski, το 8-Bit Christmas αφηγείται την περιπέτεια ενός 10χρονου αγοριού (Winslow Fegley) τη δεκαετία του 1980, για να βρει το χριστουγεννιάτικο δώρο της χρονιάς: ένα νέο βιντεοπαιχνίδι. Συμπρωταγωνιστούν οι Neil Patrick Harris, June Diane Raphael και Steve Zahn. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Νοεμβρίου στο HBO Max.

5. The Princess Switch 3: Romancing the Star

Η Vanessa Hudgens επιστρέφει στην 3η ταινία του χριστουγεννιάτικου franchise, The Princess Switch 3, στο οποίο θα παίξει τρεις ρόλους - τη Βασίλισσα Margaret, την Πριγκίπισσα Stacy και την ξαδέρφη της Margaret, Fiona. Αυτή τη φορά, και οι τρεις πριγκίπισσες πρέπει να ανακτήσουν ένα πολύτιμο βασιλικό αντικείμενο. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Νοεμβρίου στο Netflix.



6. A Christmas Dance Reunion:

Στο A Christmas Dance Reunion πρωταγωνιστούν οι αστέρες του High School Musical Corbin Bleu και Monique Coleman ως dance partners από την παιδική τους ηλικία που επανασυνδέονται για έναν τελευταίο χριστουγεννιάτικο χορό. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Δεκεμβρίου στο Lifetime.

7. Blending Christmas:

Μια γυναίκα (Haylie Duff), που περνούσε τα παιδικά της Χριστούγεννα σε ένα θέρετρο, επιστρέφει εκεί με τον φίλο της (Aaron O'Connell), ο οποίος ελπίζει να ενώσει τις οικογένειές τους και να κάνει πρόταση γάμου. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Δεκεμβρίου στο Lifetime.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @christmas__heaven

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved