Ψάχνεις στολή για το Halloween; Πάρε έμπνευση από τα runways

Αυτή τη σεζόν, αντίγραψε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην πασαρέλα και διοχέτευσε την εσωτερική σου ντίβα, μάγισσα κτλ.

Ψάχνεις ακόμα τη μούσα σου για το Halloween 2021;

Ενώ οι χαρακτήρες από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μπορούν εύκολα να αποτελέσουν έμπνευση για τις Halloween στολές σου, υπάρχει μια ασυνήθιστη πηγή που μπορεί να σου δώσει πολύ καλές ιδέες φέτος: τα runway shows.

Moschino – Piccasso

Οι εμφανίσεις στην πασαρέλα είναι ιδανικές επιλογές αν επιθυμείς να ντυθείς φέτος το Halloween και να δείχνεις συγχρόνως κομψή. Για παράδειγμα, πάρε έμπνευση από το show του Moschino για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 με ξεκάθαρη πηγή έμπνευσης τον Pablo Picasso, και ντύσου όπως ένα έργο του μεγάλου Ισπανού καλλιτέχνη.

Ψάχνεις χτένισμα για το Halloween; Κάν'το όπως... η Emily in Paris



Jlo – Versace & Bella Haddid – Marc Jacobs

Ή αν θέλεις να ντυθείς celebrity αυτό το Halloween, μπορείς να αντιγράψεις τις εμφανίσεις τους στην πασαρέλα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η Jennifer Lopez έκλεισε το show του οίκου Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2020 με μια updated και σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού jungle dress, το οποίο είχε φορέσει στα βραβεία Grammy το 2000.



Μια άλλη επιλογή είναι να αντιγράψεις την εμφάνιση της Bella Hadid στην πασαρέλα του Marc Jacobs, η οποία μάγεψε του πάντες ως, Jackie Kennedy για το collection του Φθινοπώρου 2020.

Επιπλέον, αν ψάχνεις για Halloween στολές για να ντυθείς με τις κολλητές σου, τότε το επικό runway reunion του οίκου Versace για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018, είναι μια τέλεια επιλογή που θα τραβήξει τα μάτια όλων πάνω σας.



Όπως και να έχει, η στολή σου θα αποπνεύσει πολυτέλεια και αίγλη σε σύγκριση με τις πιο κλισέ στολές του Halloween. Συνέχισε παρακάτω για να πάρεις μερικές ιδέες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Viktor & Rolf SS19

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved