Οι top 10 ελληνικές σειρές της δεκαετίας του 2000 - Θα σε κάνουν να κολλήσεις!

Ένα μαραθώνιος γέλιου ξεκινάει για σένα, και είμαι σίγουρη πως δεν το περιμένεις καν.

Τη δεκαετία του 2000 πιθανότατα να ήσουν μικρή, ή να μην είχες γεννηθεί καν. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, οι ελληνικές σειρές που έπαιζαν στην τηλεόραση ήταν... το κάτι άλλο. Μας χάρισαν αμέτρητα απογεύματα και βράδια τρελού γέλιου και νομίζω πως ήρθε η ώρα κι εσύ να τις ανακαλύψεις.

Για να καταλάβεις, έχω βρεις 10 super duper σειρές, με τις οποίες εγώ και οι φίλοι μου (αλλά θεωρώ και ολόκληρη η Ελλάδα) γελούσαμε με την ψυχή μας και ανυπομονούσαμε για το επόμενο επεισόδιο.

Οι 5 πιο άβολες σκηνές που είδαμε στην τηλεόραση

Δεν θα το πιστεύεις

Τώρα θα μου πεις μα γιατί της συγκεκριμένης δεκαετίας του 2000; Θα σου απαντήσω αμέσως. Εκείνη την εποχή οι σειρές κυριολεκτικά ήταν μια και μια και αυτό μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και μόνη σου όταν ξεκινήσεις να βλέπεις τα σίριαλ που θα σου προτείνω.

Να σου πω και κάτι που θα σε εκπλήξει; Εμείς τότε δεν είχαμε ούτε Netflix, ούτε την ευκαιρία να δούμε κάτι άλλο πέρα από τις επιλογές που μας έδινε η τηλεόραση. Δεν ήμασταν, δηλαδή, η γενιά του Internet και των social media απ’ ό,τι κατάλαβες.

Αυτό βέβαια -να σου πω την αλήθεια- δεν μας έλειψε, αφού όπως θα δεις κι εσύ είχαμε επιλογές και μάλιστα πολύ καλές. Επιλογές, που ακόμα και σήμερα δεν αλλάζουμε με τίποτα. Πάμε να τις δούμε;

#1. Στο Παρά Πέντε

Εντάξει τι να πω τώρα γι ’αυτή τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Η παρέα των πέντε (Ντάλια, Αγγέλα, Ζουμπουλία, Σπύρος και Φώτης) κατάφεραν να κάνουν παρέα τους όλη την Ελλάδα και μας χάριζαν τρομερό γέλιο με τις απίστευτες ατάκες τους. Μια παρέα που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, αλλά όπως ξέρουμε, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και στη συγκεκριμένη περίπτωση…υπήρχε λόγος. Θες να τον μάθεις; Press the button και πάρε μια ιδέα από το τι θα δεις!



#2. Σαββατογεννημένες

Η πρώτη επιτυχημένη κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που με την παράξενη ιστορία της μας έκανε να λυθούμε στα γέλια. Ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης στον ρόλο του Χοσέ έδωσε ρέστα, ενώ η Μπία, η Καίτη, και η Σούλα (που μισούσαν η μια την άλλη στην αρχή) αποφάσισαν να φροντίσουν τον πρώην σύζυγό τους, Σάββα, ο οποίος μετά από τροχαίο ατύχημα έπαθε αμνησία και ξέχασε το δώρο που του έδωσε ο Θεός.

7,5 εκατομμύρια ευρώ κέρδισε και η ιστορία ξεκινά με τις τρεις γυναίκες να θέλουν να πάρουν εκδίκηση και τα χρήματα μαζί, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά και μεταξύ μας, πολύ αστεία!



#3. Σ ’αγαπώ, Μ ’αγαπάς

Η Δήμητρα και ο Θοδωρής είναι ένα ζευγάρι της διπλανής πόρτας, που όμως ξέρουν να περνούν καλά και να ζουν τη ζωή τους ελεύθεροι. Τι σημαίνει αυτό;

Γελάνε, δεν ντρέπονται να ζήσουν τη ζωή τους, όπως ακριβώς θέλουν, και πάντα είναι ερωτευμένοι. Βέβαια, η Δήμητρα πάντα με ένα παράπονο ήταν. Το γνωστό « Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» χαράκτηκε στ’ αυτιά μας και στη μνήμη μας κάθε φορά που το ακούγαμε γελάγαμε με την ψυχή μας.

Βλέπεις, ο Θοδωρής δεν τα πήγαινε πολύ καλά με τα παιδιά, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου, γιατί το γέλιο που μας πρόσφερε αυτό το ζευγάρι με τις μοναδικές στιγμές του ήταν το κάτι άλλο.



#4. Είσαι το ταίρι μου

Η Στέλλα έγινε Βίκυ και η Βίκυ, Στέλλα. Μια περίπλοκη ιστορία με αιτία του του μπερδέματος έναν άντρα, τον Νίκο. Άμα θες να μάθεις περισσότερα, τότε μην αργείς. Ξεκίνα τη σειρά και σου υπόσχομαι το γέλιο που θα ρίξεις ούτε η ίδια δε θα το περιμένεις.



#5. Ευτυχισμένοι Μαζί

Μια πολύ ωραία κωμική, οικογενειακή σειρά που θα σε κάνει επίσης να λυθείς στα γέλια. Δεν υπάρχει ούτε ένα επεισόδιο που να μην έχουμε γελάσει και πραγματικά δεν υπερβάλλω καθόλου.

Ο Διονύσης και η Ελένη, μαζί με τους κουμπάρους τους Μάκη και Βίκυ, και φυσικά με την υπόλοιπη οικογένεια, με τις κόντρες και τις απίστευτες ατάκες τους, μας κράτησαν παρέα «ευτυχισμένοι μαζί» πολλά βράδια. Είναι μια απ’ τις σειρές που πιστεύω θα έχεις πετύχει σε επανάληψη. Αν πάλι όχι, τότε καιρός να την ξεκινήσεις.



#6. Η Νταντά

Μια επίσης κωμική οικογενειακή σειρά που έχει ξεχωρίσει μέχρι σήμερα. Μην την χάσεις.



#7. Το καφέ της Χαράς

Μια σειρά που από το 2003 έως και πριν λίγους μήνες, μας κρατούσε συντροφιά! Δεν λέμε να τη χορτάσουμε όσα χρόνια και αν περάσουν.

Είναι... κόλλημα σαν το Κωσταντίνου και Ελένης, για να καταλάβεις! Εγώ, προσωπικά, γυρνούσα από το σχολείο το μεσημέρι και ήξερα ότι μαζί με το μεσημεριανό μου φαγητό, για παρέα θα είχα αυτές τις σειρές. Αξίζει να τη δεις και εσύ, λοιπόν.



#8. Άκρως Οικογενειακόν

Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτή την πολυαγαπημένη κωμική, οικογενειακή σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος, η Ναταλία Τσαλίκη και «η παρέα τους» μας έκαναν να καταλάβουμε με αστείο τρόπο ότι η οικογένεια δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ωστόσο, η αγάπη και οι δεσμοί που δημιουργούνται μέσα στην οικογένεια είναι το παν.

Ακόμα και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαμβάνουμε και να μας το υπενθυμίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.



#9. Εραστής Δυτικών Προαστίων

Μου επιτρέπεις να κάνω μια ζαβολιά και να σου προτείνω μια σειρά που ειδικά αν είσαι ρομαντική ψυχή θα τη λατρέψεις; Ας βάλουμε και λίγο ρομαντισμό στη watch list μας, ε; Μια ρομαντική σειρά που θα σε κάνει να καταλάβεις ίσως ότι η πραγματική αγάπη διαφέρει από τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί και όχι βέβαια. Θες να τη δεις και να κρίνεις μόνη σου;



#10. Πόλεμος των άστρων

Ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος είχε τον δικό του τρόπο να μας λέει τα ζώδια και μας άρεσε πολύ. Με θυμάμαι μικρή να ανυπομονώ να ξεκινήσει το επεισόδιο που ήξερα ότι κάθε φορά θα είναι διαφορετικό και με άλλη πλοκή. Με κράταγε σε αγωνία, βλέπεις. Και το γέλιο; Ερχόταν από εκεί που δεν το περίμενα. Θέλω πολύ να νιώσεις και εσύ, όπως ένιωθα εγώ τότε. Τι λες; Δες και συ ένα επεισόδιο και είμαι σίγουρη πως θα κολλήσεις.



Καλή προβολή!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved