Out of the office! Πώς περνούν οι Teen Queens μετά το γραφείο (photos)

Έλα μαζί μας σε μια βόλτα με mocktails, σουβλάκια και μπόλικο girly talk.

Η επιστροφή στο γραφείο αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο...

Τέρμα τα καθημερινά μπάνια στη θάλασσα, η ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο και οι ανέμελες εμφανίσεις με μαγιό. Σκληρό, το ομολογώ!

Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν έχεις καλή παρέα. Εγώ και οι Teen Quenettes (Μαρία και Σαμπίν) ανυπομονούσαμε να βρεθούμε για να ανταλλάξουμε τα νέα μας, να συζητήσουμε για το site (σου ετοιμάζουμε πολλά ωραία πράγματα, #staytuned!), να πιούμε τα non alcoholic ποτά μας και φυσικά να ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας με αγαπημένο βραδινό γεύμα.

Ας μη στα αποκαλύψω όμως όλα ακόμη! Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα ;)

Ένα out of the office απόγευμά μας

via GIPHY

Μετά από μια πολύ γεμάτη ημέρα, ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις, να αδειάσεις μυαλό και να ηρεμήσεις είναι το girly talk με καλές φίλες.

Έτσι αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο τη Μαρία (δεν ήμασταν στο γραφείο, ήμασταν τηλεργασία εκείνη την ημέρα), για να κανονίσουμε έξοδο, αφού η Σαμπίν έλειπε σήμερα εκτός Αττικής και δεν μπορούσε να κάνει join... Υποσχέθηκε τουλάχιστον να μας βγάλει έξω μόλις επιστρέψει ;)

Κανόνισες συνάντηση με τις κολλητές; Φτιάξτε αυτήν την πίτσα μέσα σε 5 λεπτά

Cocktail night στα Νότια προάστια

Το καθιερωμένο ραντεβού με τη συνάδελφο, φίλη και Teen Quenette Μαρία έγινε στο σπίτι της. Άφησα εκεί το αμάξι μου και βάλαμε asap μπρος κατευθυνόμενες προς Γλυφάδα. Η ώρα είχε πάει ήδη 7 και η αφόρητη ζέστη είχε αρχίσει να μειώνεται με το non alcoholic cocktail να αποτελεί την καλύτερη λύση μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά.

teenexodos1

Virgin μαργαρίτα και Mai Tai! Εσύ ποιο θα επέλεγες;

Δροσιστικά mocktails από την ειδικό για τα βράδια με τις κολλητές

Αφού, λοιπόν, ήπιαμε ανενόχλητες από τηλεφωνήματα τα non alcoholic ποτά μας, αναλύσαμε τα πάντα σχετικά με τις διακοπές, κάναμε κους κους και καταγράψαμε φρέσκες ιδέες,. Ε, κάποια στιγμή ήρθε η ώρα του βραδινού.

Ε μα ναι! Ευτυχώς με τη Μαρία έχουμε ίδια γούστα και προτιμήσεις σε θέματα φαγητού με το Ελληνικό, κλασικό και μοναδικά αγαπημένο σουβλάκι να έρχεται πρώτο στις επιλογές μας.



Όπως καταλαβαίνεις, ακολούθησε η τίμια και σωστή παραγγελία σε γνωστό σουβλατζίδικο της Γλυφάδας. Ψητό ταλαγάνι για ορεκτικό, γιατί αγαπάμε και οι δύο τα τυριά, τυλιχτά με γύρο κοτόπουλο και φυσικά σοκολατόπιτα με παγωτό για το τέλος. Χαλάλι οι θερμίδες κορίτσια, αφού το γεύμα ήταν πραγματικά απολαυστικό!

Πριν βιαστείς να φύγεις κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από τη mini εξόρμησή μας.

Μην ξεχνάς να μας στέλνεις τις εντυπώσεις σου στη σελίδα μας στο Facebook.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved