Φοιτητικό σπίτι: Πες στη γιαγιά σου να πλέξει τα 10 stylish προϊόντα που όλοι θέλουν

Και δεν θα ξοδέψεις χρήματα για το νέο σπίτι σου και θα το εξοπλίσεις με super chic διακοσμητικά και μικροαντικείμενα!

Το ξέρω! Βρίσκεσαι σε πυρετό προετοιμασιών, γιατί ετοιμάζεσαι σε λίγες μέρες να αφήσεις την πόλη ή το χωριό σου και να μετακομίσεις σε ένα άγνωστο μέρος, στην πόλη όπου και θα σπουδάσεις. Αυτό, από τη μία, είναι απίστευτα ευχάριστο και φαντάζομαι σε έχει γεμίσει χαρά, αλλά από την άλλη κρύβει και… άγχος. Άγχος προετοιμασίας σε πρώτη φάση!

Φοιτητικό σπίτι: Τι να… ψωνίσεις από το σπίτι της μαμάς για να μην ξοδευτείς

Με το σπίτι τι γίνεται;

Λογικά ήδη θα έχεις βρει το φοιτητικό σπίτι και τώρα βρίσκεσαι σε πυρετό προετοιμασιών. Η μετακόμιση, τα πράγματα συναισθηματικής αξίας που πρέπει να πάρεις από το πατρικό σου, αλλά κυρίως εκείνα που πρέπει να αγοράσεις σε έχουν αγχώσει.

«Πού θα βρω τόσα χρήματα;», σκέφτεσαι και έχεις δίκιο. Ναι! Θα χρειαστεί, ίσως, να πάρεις έναν καναπέ, μια καφετιέρα κι ένα κρεβάτι, για αρχή, αλλά… μην ξεφύγεις, γλυκαθείς από το shopping και ξεπεράσεις το budget σου.

Άσε στην άκρη τα μικροπράγματα και τώρα εστίασε σε βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις, ώστε να καλύπτεις τις βασικές, καθημερινές ανάγκες σου.

https://www.instagram.com/p/CGcCvOyhxbf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τα μικροπράγματα… επιστράτευσε τη γιαγιά σου. Ξέρεις πώς μπορεί να σε βοηθήσει; Θα σου πλέξει τα πιο stylish αντικείμενα και διακοσμητικά που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο για να ομορφύνεις το σπίτι σου κυριολεκτικά με μηδενικό κόστος. Πίστεψέ με! Μετά, οι νέοι φίλοι και συμφοιτητές σου, θα σε ρωτούν από πού τα αγόρασες.

Τα πλεκτά… της γιαγιάς

Οι περισσότερες γιαγιάδες πλέκουν! Κι αν δεν το κάνουν σε καθημερινή βάση, σίγουρα έχουν γνώση να το κάνουν. Το έχουν μάθει σε κάποια στιγμή της ζωής τους.

Γιατί, λοιπόν, να… μην «εκμεταλλευτείς» τη γνώση της γιαγιάς, ώστε να εξοπλίσεις το σπίτι σου και να το κάνεις συγχρόνως και stylish;

Ζήτησέ της να σου πλέξεις τα εξής παρακάτω items:

#1 Σουβέρ

#2 Σουπλά

#3 Θήκη για την κούπα σου

#4 Νεσεσέρ για τα καλλυντικά σου

#5 Χαλάκι για το μπάνιο σου

#6 Πλεκτές μαξιλαροθήκες



#7 Ριχτάρι για τον καναπέ

#8 Μολυβοθήκη

#9 Πλεκτό καλάθι για να βάζεις μέσα περιοδικά ή γλαστράκια

#10 Πλεκτό καλάθι για τα άπλυτα ρούχα

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved