5 tips για extra φωτογένεια- Για σένα που θέλεις να γίνεις μια Insta Queen

Ακολούθησε τις συμβουλές μου και τα likes σου στο Instagram θα εκτοξευθούν!

Παραδέξου το! Το Instagram πια είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Από εκεί μιλάς με τους φίλους και τις φίλες σου, ανταλλάσσετε likes και σχόλια και εκεί… καίγεσαι να ανεβάσεις τη νέα photo σου.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που θα ποστάρεις στο Instagram

Μια photo ολόκληρη ιστορία

Και κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο! Βγάζεις μια φωτογραφία, την κοιτάς από εδώ, την κοιτάς από εκεί και κάτι δεν σου αρέσει. Βάζεις και βγάζεις φίλτρα, κροπάρεις, θολώνεις και φωτίζεις και πάει λέγοντας.

Άντε και να πω ότι κάπου κατέληγες, χαλάλι η «ταλαιπωρία». Εσύ όχι μόνο δεν ανεβάζεις τη φωτογραφία σου στο Instagram, αλλά τη διαγράφεις κιόλας από το κινητό σου. Προφανώς και δεν σε κατηγορώ! Όλες το ίδιο κάνουμε, γιατί στο Instagram θέλουμε να παρουσιάζουμε την καλή και όμορφη πλευρά του εαυτού μας.



Δεν χρειάζεται, όμως, να κουράζεσαι τόσο πολύ για να έχεις την τέλεια φωτογραφία. Λίγη παραπάνω φωτογένεια χρειάζεσαι και θα την πετύχεις ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

Και ξέρεις, ε; Μετά οι κολλητές σου θα σε ρωτούν ποιο app χρησιμοποίησες με εσένα να τις αφήνεις άφωνες λέγοντάς τους ότι ήσουν… ο εαυτός σου!

Τα tips για ακόμα περισσότερη φωτογένεια

#1 Βρες το καλό σου προφίλ

Πάρε το κινητό σου, πειραματίσου μόνη σου βγάζοντας selfies και από το δεξί και από το αριστερό προφίλ και δες πώς σου αρέσεις περισσότερο. Άπαξ και το αποφασίσεις, φρόντισε να ποζάρεις μόνο με το καλό σου προφίλ.

#2 Βρες καλό φωτισμό

Το φως και ο τρόπος που πέφτει πάνω σου παίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς θα φαίνεσαι στη φωτογραφία. Γνώμη μου; Οι φωτογραφίες στις οποίες θα υπάρχει φυσικό φως θα είναι πάντα οι καλύτερες.

#3 Χαμογέλασε με την ψυχή σου

Το αληθινό, πηγαίο χαμόγελο είναι το καλύτερο «όπλο» σου για μια τέλεια, Instagrammable φωτογραφία. Να, εδώ βλέπεις πόσο αληθινό χαμόγελο έχω χαρίσει εγώ στον φωτογραφικό φακό!

https://www.instagram.com/p/CRGoarksW8m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4 Στρίψε το σώμα σου προς το πλάι

Αυτόματα δείχνεις πιο αδύνατη με πιο ψηλά πόδια και λεπτή μέση.

#5 Στάσου μπροστά από έναν λευκό τοίχο

Ένα ανοιχτόχρωμο φόντο θα φωτίσει το πρόσωπό σου. Χρησιμοποιώντας ένα λευκό φόντο, βοηθάς επίσης τις αυτόματες ρυθμίσεις μιας φωτογραφικής μηχανής για να βρουν τη σωστή ισορροπία των χρωμάτων.

Cover photo: @_clemtd

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved