Κανόνισες συνάντηση με τις κολλητές; Φτιάξτε αυτήν την πίτσα μέσα σε 5 λεπτά

Δεν θα χρειαστείς καν τον φούρνο σου.

Τώρα που ακόμα κάθεσαι, το σχολείο δεν έχει αρχίσει και απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου, σίγουρα κανονίζεις συναντήσεις και sleepovers με τις κολλητές.

Ναι, ξέρω! Σε χάλασε που τέλειωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές και που γύρισες στην πόλη, αλλά... τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Να' ναι καλά οι φίλες που έχεις για να κάνεις παρέα. Και τώρα που το λέμε... Μήπως κανόνισες απόψε sleepover στο σπίτι σου με τις besties; Αν έχουν έτσι τα πράγματα, σου βρήκα την ιδανική συνταγή για πίτσα, που θα φτιάξεις μέσα σε 5’.

Φτιάξε την πιο λαχταριστή πίτσα Μαργαρίτα για το βράδυ μαζί με την ταινία

Η πιο εύκολη συνταγή για pizza

Η σχέση μας με την πίτσα είναι ιδιαίτερα καλή εδώ στα headquarters του TeenQueen.gr. Για να είμαι ειλικρινής τη λατρεύουμε, και όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε δοκιμάσει κάθε πιθανή συνταγή. Έχουμε μαγειρέψει pizza... Ας μη θυμηθούμε πόσες!

Πρόσφατα, ωστόσο, ανακαλύψαμε μία συνταγή για pizza που χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά! Ω ναι. ΜΟΝΟ πέντε λεπτά.

via GIPHY

Αυτός είναι ο σωστός -και πιο νόστιμος- τρόπος να τρως την πίτσα

Πίτσα χωρίς φούρνο και μαγιά

Και μπορεί το γεγονός πως η πίτσα αυτή θέλει μόνο δύο υλικά να μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, το ότι όμως δεν χρειάζεται φούρνο για να φτιαχτεί μας έκανε να ενθουσιαστούμε διπλά. Τα δύο υλικά που θα χρειαστείς είναι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και γιαούρτι και φυσικά τα υλικά της επιλογής σας για toppings.

Αν θέλεις να δεις και πώς ακριβώς θα τη φτιάξεις πάτησε το play στο βίντεο και θα καταλάβεις.


Εντάξει, δεν παίζει να έχεις βρει νοστιμότερη και ευκολότερη συνταγή για πίτσα!Cover photo: freepik.com

© 2018-2022 Teen.queen.gr - All rights reserved