«Απέτυχες» στις Πανελλήνιες; Το inspirational μήνυμα της Δανάης Μπάρκα θα σου δώσει δύναμη

Το μήνυμα της Δανάης πρέπει να το διαβάσεις.

Η φετινή χρονιά που διανύσαμε ήταν δύσκολη, σε πολλούς τομείς και για τον περισσότερο κόσμο. Τις μεγαλύτερες δυσκολίες ωστόσο, ίσως βίωσαν οι μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, με αυτούς που έδιναν να αγγίζουν την κορυφή, αφού ταυτόχρονα με το άγχος της υγειονομικής κατάστασης και των συνεχών αλλαγών στα σχολεία, έπρεπε να διαχειριστούν και το άγχος των εξετάσεων.

Οι πανελλήνιες ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου 2021 και ολοκληρώθηκαν στις 28 Ιουνίου 2021. Την Παρασκευή στις 9 Ιουλίου 2021 βγήκαν οι βαθμολογίες των μαθημάτων, με ένα μέρος του άγχους των μαθητών να φεύγει προς το παρόν. Σίγουρα όμως υπήρξαν και περιπτώσεις μαθητών που ενδεχομένως δεν τα πήγαν όπως ήθελαν ή περίμεναν.

Πανελλήνιες 2021: 4 tips που θα «σώσουν» το σώμα και το μυαλό σου στις εξετάσεις

Το inspirational μήνυμα της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι που εκτιμάμε και συμπαθούμε ιδιαίτερα εδώ στα headquarters του TeenQueen.gr. Κάθε της ποστ στο Instagram είναι μια έμπνευση και σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι ακόμη και τη στιγμή που νομίζεις πως δεν έχεις από πού να πιαστείς.

Πως θα μπορούσε επομένως στο θέμα πανελλήνιες να μη δώσει το δικό της μήνυμα για τα παιδιά που δεν τα πήγαν καλά;

Όσα έγραψε στο Instagram post της

Σε ένα Q&A που έκανε στο account της, τη ρώτησε κάποιος/α fan τι θα έλεγε σε αυτούς που «απέτυχαν» στις πανελλήνιες. Η απάντησή της ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε από τη Δανάη.

«Δεν υπάρχει αποτυχία. Όλα είναι μαθήματα και ώθηση για τα καλύτερα που έρχονται.

-Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες, αλλά αρχίζει.

-‘Οσο έχουμε την υγεία μας και ανθρώπους να μας αγαπάνε και να στηρίζουν αυτά που θέλουμε, οφείλουμε να προσπαθούμε και να μη πέφτουμε.

- Η γκρίνια και η μιζέρια δεν οδηγούν πουθενά. Γευτείτε τη στεναχώρια για λίγο και μετά πάμε ξανά προς τη δόξα, προς την προσπάθεια και την επίλυση του θέματος.

-Στη ζωή θα συναντήσουμε πολλά. Το θέμα είναι να μην τα παρατάμε.

-Χαμογελάστε η ζωή είναι ωραία και δεν αξίζει να χαλιόσαστε για πράγματα που διορθώνονται.

-Σε μια χρονιά σαν αυτή, σας βγάζω το καπέλο και που καταφέρατε να πάτε».



Δες φωτογραφίες της Δανάης στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved