Αν είσαι φαν του Twilight σου έχω νέα που θα σε ενθουσιάσουν

Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου γιατί αυτή την είδηση δεν τη περιμένεις.

Το 2008 ενδεχομένως να ήσουν κάπως μικρή και να μη θυμάσαι το sequel ταινιών του Twilight. Ίσως πάλι και να είχες ξεκινήσει με την πρώτη ταινία και να είχες ενθουσιαστεί από το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να έχεις γίνει πια fan.

Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας είναι η Bella Swan και ο Edward Cullen, που έπαιξαν η Kisten Stewart και o Robert Pattinson, αντίστοιχα. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία έφηβη και έναν βρυκόλακα που ερωτεύονται μέχρι θανάτου.



Ποιο ήταν το Twilight;

Το έργο ήταν σε εξέλιξη για περίπου τρία χρόνια, από την Paramount Pictures πριν μπει σε φάση προ-παραγωγής από την Summit Entertainment. Το μυθιστόρημα διασκευάστηκε για την μεγάλη οθόνη στα τέλη του 2007. Η ταινία γυρίστηκε κυρίως στην Ουάσινγκτον και το Όρεγκον στις αρχές του 2008. Το Λυκόφως κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου 2008 και στις ελληνικές στις 31 Δεκεμβρίου 2008 και απέσπασε 35,7 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής. Μέχρι τις 30 Μαΐου 2009, η ταινία είχε αποσπάσει 382.133.300 δολάρια στο παγκόσμιο box office και 148.771.132 δολάρια σε DVD μόνο στην Βόρεια Αμερική. Το soundtrack κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2008.

Πλέον μπορείς να δεις το Twilight στο Netflix

Αν λοιπόν νοσταλγείς ακόμη καμιά φορά τις ταινίες αυτές γιατί σου θυμίζουν πράγματα ή απλά γιατί τις λάτρεψες, τώρα μπορείς να τις βλέπεις ξανά, ξανά και ξανά.

Θυμάσαι γιατί μια φωτογραφία της ταινίας έγινε viral μετά από 13 χρόνια;

Και οι πέντε ταινίες είναι πλέον διαθέσιμες στο Netflix για να μπορείς να τις δεις όποτε εσύ θέλεις.

Η πλατφόρμα streaming έκανε ένα tweet τη Δευτέρα (21 Ιουνίου 2020): «Δεν ξέρετε πόσο καιρό σας περίμενα. Να ξέρετε ότι και οι πέντε ταινίες στο The Twilight Saga έρχονται στο Netflix στις 16 Ιουλίου». Μείνε συντονισμένη όμως, καθώς η υπηρεσία ανακοινώνει περισσότερες ταινίες με προορισμό το Netflix τον Ιούλιο.



Βάλε λοιπόν ένα reminder στο ημερολόγιό σου για τις 16 Ιουλίου για να μπορείς να δεις ξανά τη Bella με τον Edward και τον Jacob.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved