Οι φίλοι σου σε λένε κοντή; Δες 10 Instagram captions για τις φωτογραφίες σου

Για να μη δώσεις την κλασική απάντηση «τα ακριβά  αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.

Ούσα στην εφηβεία και ανακαλύπτοντας σιγά σιγά τον εαυτό σου, θα έχεις αντιληφθεί, πως όλα τα κορίτσια δεν είναι ίδια στην ηλικία αυτή. Άλλη είναι πιο ψηλή, άλλη με περισσότερα κιλά, άλλη έχει φακίδες κ.ο.κ.

Αν ανήκεις στο group με τα κορίτσια που έχουν μικρότερο ύψος από τις άλλες κοπέλες και αισθάνεσαι μειονεκτικά, καλό θα ήταν να σταματήσεις να το κάνεις. Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από ένα πιο ψηλό κορίτσι, αλλά ούτε κι εκείνο πρέπει να αισθάνεται άσχημα που είναι το πιο ψηλό από όλες σας.

Ο μέσος χρόνος που ξοδεύεις scroll-άροντας στο Instagram αποκαλύφθηκε

Είσαι μοναδική και είσαι τέλεια.

Κάθε κορίτσι έχει μοναδική ομορφιά και μοναδικά χαρακτηριστικά και αυτό μόνο ως θετικό θα έπρεπε να το σκέφτεσαι. Αν πάλι οι φίλοι σου θέλουν να σε πειράζουν για το ύψος σου (πάντα με γλυκό τρόπο εννοώ και όχι να προσβάλλουν) σου έχω βρει τον τρόπο για να απαντάς από εδώ και στο εξής.

Η απάντηση «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια» έχει πια ξεπεραστεί, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις εάν δεν θέλεις να απαντήσεις ευθέως, είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου όπου ξεδιπλώνεις το σώμα σου και να τη συνοδεύσεις με ένα φανταστικό caption.

Μπορείς πολύ άνετα να αυτοσαρκαστείς και να σε αγαπήσεις ακόμη περισσότερο γι’ αυτό που είσαι.

Αγάπησε τον εαυτό σου

Το πιο σημαντικό άλλωστε στη ζωή που τώρα ανοίγεται μπροστά σου, δεν είναι να είσαι δύο μέτρα, αλλά να είσαι ένας καλός άνθρωπος. Και η καλοσύνη αυτή δεν εξαρτάται από το αν είσαι 1,80 ή 1,55 cm.

Αποδέξου και αγάπησε τον εαυτό σου με τις ατέλειες σου, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, δεν θα το κάνει κανένας άλλος.

Κι επειδή δεν θέλω να γίνω άλλο μελό, σε αφήνω να δεις στη gallery που ακολουθεί τα 10 captions που μπορείς να βάλεις στις φωτογραφίες σου στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved