Οι καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που θα ποστάρεις στο Instagram

Μάθε ποια είναι τα πιο δημοφιλή Apps επεξεργασίας φωτογραφίας για το Instagram.

Ξέρω ότι σε καίει να έχεις την καλύτερη φωτογραφία, με την καλύτερη επεξεργασία και το πιο ψαγμένο φίλτρο. Πίστεψε με μια φωτογραφία μπορεί με την χρήση των σωστών εφαρμογών να γίνει αγνώριστη.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σου βρούμε τα καλύτερα. Κάνε χώρο στο κινητό σου και ξεκινάμε.

Αρχίζουμε με VSCO. Οι πιο διάσημες bloggers του κόσμου χρησιμοποιούν τα φίλτρα της εφαρμογής. Κάποια από τα πιο διάσημα είναι : C1, C2, A6, HBI. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και δημιούργησε τον δικό σου μοναδικό λογαριασμό.

Μια άλλη πολύ δημοφιλής εφαρμογή είναι το snapseed. Το θετικό της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ότι μπορείς να φωτίσεις, να αλλάξεις το χρώμα, να μαυρίσεις την φωτογραφία σε όποιο σημείο της θέλεις.

Θα προχωρήσουμε στο airbrush το οποίο το ανακάλυψα πρόσφατα και πραγματικά το αγάπησα. Για τα android κατεβάζεις το airbrush και για τα iphone το facetune. Τι κάνεις όμως με αυτά; Τα συγκεκριμένα apps έχουν την επιλογή whiten, λεύκανση. Είναι πολύ καλό εργαλείο για να βγάλεις την κιτρινίλα από μια φωτογραφία. Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Έχουν και ένα εργαλείο για να βγάζεις τα σπυράκια από το πρόσωπο, εύκολο και πολύ αποτελεσματικό.

Τα παραπάνω νομίζω είναι αρκετά για να επεξεργαστείς την πιο cool φωτογραφία της ημέρας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved