Δε φαντάζεσαι ποιος ηθοποιός έκανε οντισιόν για τον ρόλο του Batman

Ο διάσημος ηθοποιός είπε κάτι που μάλλον δεν περίμενες. 

Το 2003 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον χώρο του κινηματογράφου. Ο Christopher Nolan είχε ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ στο μυαλό του. Ένα δημιούργημα που θα άλλαζε τον κόσμο των υπερηρώων σε κινηματογραφικό επίπεδο και που θα έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να κατατάσσουν την ταινίες στις κορυφαίες του είδους.

Ο Christian Bale αποθέωσε τον χαρακτήρα. Η δουλειά που έκανε από υποκριτικής άποψης ήταν πραγματικά εξαιρετική και μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ από τον χαρακτήρα.

Από οντισιόν, όμως, πέρασαν κι άλλοι. Συγκεκριμένα, ο Cillian Murphy, που τελικά ενσάρκωσε τον Scarecrow, έκανε screen test, όμως, η ιστορία έδειξε ότι δεν ήταν η καταλληλότερη επιλογή.




«Δεν πιστεύω ότι ήμουν κοντά στο να πάρω εκείνο τον ρόλο. Ο μόνος ηθοποιός που ήταν σωστός για εκείνον τον ρόλο εκείνη τη στιγμή, κατά τη δική μου εκτίμηση, ήταν ο Christian Bale και πραγματικά τον απογείωσε. Οπότε, για εμένα, ήταν απλώς μία εμπειρία και, μετά, εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό. Εξελίχθηκε σε αυτόν τον χαρακτήρα, τον Scarecrow, και εξελίχθηκε σε μία επαγγελματική σχέση με τον Chris. Οπότε, σκέφτομαι πολύ ιδιαίτερα εκείνη την περίοδο, αλλά ποτέ μα ποτέ δε θεωρώ τον εαυτό μου υλικό του Bruce Wayne»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved