Εμβόλιο COVID-19 και έφηβοι: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί εφήβων στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ εμβολιάζονται έφηβοι και αναμένουμε να έρθει η σειρά μας.

Με γοργούς ρυθμούς κυλά ο εμβολιασμός σε κάθε γωνιά της γης με τα ποσοστά των εμβολιασμένων Ελλήνων να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας στις 12 Μαΐου.

Είναι γεγονός πως η επιστροφή στην κανονικότητα μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ και το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ένας από τους τρόπους είναι σίγουρα το να τηρούμε τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού αλλά και ο εμβολιασμός.

Φαίνεται πως η ηλικιακή ομάδα που έχει ξεκινήσει να εμβολιάζεται στις ΗΠΑ είναι από 12 έως και 15 ετών, κάτι πολύ θετικό αφού σηματοδοτεί και τον δικό μας εμβολιασμό. Όπως αναφέρθηκε και στην πρωινή εκπομπή «This Morning» του CBS περισσότεροι από 2.200 έφηβοι εθελοντές ηλικίας από 12 έως και 15 έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer έχοντας 100% επιτυχία, κάτι που αποδεικνύει πως είναι ασφαλές.



Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο της Daily Mail αρκετές είναι οι αμερικανικές πολιτείες που έχουν ξεκινήσει τον εμβολιασμό των παιδιών.

Όπως όλα δείχνουν- σύμφωνα πάντα με τα επίσημα δεδομένα δοκιμών- το εμβόλιο της Pfizer είναι κατάλληλο και για παιδιά νεότερης ηλικίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved