Πώς θα φτιάξεις μόνη σου τις πιο εντυπωσιακές λαμπάδες για το βαφτιστήρι σου

Γράφει η Χριστίνα Θεοφανίδου

Είναι γεγονός η πιο όμορφη και ανοιξιάτικη γιορτή του χρόνου έφτασε. Περίπου 5 ημέρες μας χωρίζουν από το Πάσχα. Ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες εμείς οι νονές πρέπει να εκπληρώσουμε το καθήκον μας και να βρούμε την πιο ξεχωριστή λαμπάδα για το βαφτιστήρι μας.

Και φυσικά τι είναι πιο ξεχωριστό; Μα η χειροποίητη, που θα είναι διακοσμημένη ακριβώς με ό,τι αρέσει στο κάθε παιδάκι και με πολύ αγάπη. Έτσι λοιπόν για αυτό και εγώ έκανα την έρευνα μου και βρήκα μερικές ιδέες και υλικά που θα χρειαστείς για τις κατασκευές σου.

Υλικά
Διακοσμητικές λαμπάδες πασχαλινές απλές ( σε ό,τι χρώμα και σχήμα θες)
Ακρυλικά χρώματα
Κορδέλες, δαντέλες, τούλια
Αυτοκόλλητα
Αγαπημένα διακοσμητικά στοιχεία, αρκουδάκια και λούτρινα (ανάλογα τα γούστα του παιδιού σας)
Πέρλες, χρυσόσκονες-ασημόσκονες

Αξεσουάρ κατασκευής
Πιστόλι σιλικόνης
Θερμή ρευστή κόλλα
Ψαλίδια-κοπίδια
Σύρματα (για να δέσεις καλύτερα τις λαμπάδες)

Αρχικά βάφουμε τη λαμπάδα μας με τα χρώματα που έχουμε επιλέξει (είτε με πινέλο είτε με σφουγγαράκι) ως τη μέση περίπου και την αφήνουμε να στεγνώσει. Μετά ξεκινάμε να τυλίγουμε τις κορδέλες της επιλογής μας και παίρνουμε και τα αγαπημένα μας διακοσμητικά λούτρινα ή όποια άλλη κατασκευή θέλουμε και τα στερεώνουμε με λίγο σύρμα για να μην πέσει. Ταυτόχρονα τοποθετούμε και ό,τι άλλο επιθυμούμε, όπως πέρλες, χάντρες, και γκλίτερ για να γίνει όσο πιο fancy γίνεται.

Μην διστάσετε λοιπόν να βάλετε όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που κρύβεται μέσα σας και να δημιουργήσετε τις πιο stylish λαμπάδες που θα τρελάνουν κάθε βαφτιστήρι.

EXTRA TIP: Και φυσικά εκτός από τη λαμπάδα και το δωράκι τι δεν πρέπει να ξεχάσουμε οπωσδήποτε; Μα φυσικά το σοκολατένιο αυγό, καθώς όλα τα παιδιά περιμένουν πως και πως αυτή την ιερή στιγμή που θα «διαλύσουν» το σοκολατένιο τους αυγό (και πολλές φορές όχι μόνο τα παιδιά).

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved