Ο Chris Hemsworth σου έδωσε έναν ακόμα λόγο για να δεις τη νέα ταινία Thor

Ο αγαπημένος σου ηθοποιός είπε κάτι που το λες και λίγο τρομακτικό... Με την καλή έννοια.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί του Hollywood που πλέον ασχολούνται με τη γυμναστική. Μάλιστα, σε ένα επίπεδο που πολλές φορές φτάνει τα όρια του επαγγελματία αθλητή. Η γυμναστική είναι καθημερινή, με εντατικά προγράμματα και ασκήσεις που με τον τρόπο που γίνονται θα παρέπεμπαν μόνο στο πρόγραμμα κάποιου που ετοιμάζεται για αγώνες.

Ε, λοιπόν, με τόσες ταινίες περιπέτειας που κυκλοφορούν στον κινηματογράφο και τη διαρκώς αυξανόμενη αγάπη για το fitness, πολλοί ηθοποιοί είναι απίστευτα σμιλευμένοι. Στις πρώτες θέσεις αυτών, όχι άλλος από τον Chris Hemsworth.




Η νέα ταινία στην οποία θα συμμετάσχει, «Thor: Love and Thunder» πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2022 στους κινηματογράφους και ο ηθοποιός έκανε μία δήλωσε που μάλλον θα σε κάνει να ανυπομονείς περισσότερο.

«Σε αυτήν την ταινία θα είμαι πιο fit και δυνατός από όλες τις προηγούμενες ταινίες Thor. Το να έχω αυτόν τον χρόνο στο σπίτι σήμαινε ότι εξερεύνησα διαφορετικές μεθόδους, ότι είδα πώς μπορώ να χειριστώ το σώμα μου με ακριβώς με τα σωστά προγράμματα για άρση βαρών και bodybuilding.

Υπάρχει μία αισθητική που απαιτεί αυτός ο ρόλος. Το να χτίζεις το σώμα σου φαίνεται ως ματαιοδοξία, ενώ αν έπαιρνα πολύ ανθυγιεινό βάρος ή αν ήμουν ανθυγιεινά αδύνατος για έναν ρόλο, λογικά θα με λέγανε σοβαρό ηθοποιό. Η προπόνηση στα 10 χρόνια που το κάνω αυτό είναι μία δουλειά πλήρους ωραρίου. Αυτό και μετά ένα γύρισμα 12 ωρών είναι μία πραγματική ρουτίνα. Είναι απίστευτα επιβραβευτικό. Πρέπει να το βλέπεις σαν ένας επαγγελματίας αθλητής»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved