Avengers Endgame: 7 πράγματα που κάθε τίμιος φαν οφείλει να γνωρίζει

Η ταινία που «έσπασε» τα ταμεία έχει επέτειο δύο χρόνων και βρίσκουμε όλα όσα δε γνωρίζουμε.

Για χρόνια η Marvel ετοίμαζε το έδαφος για την άφιξη των Avengers. Εμείς παρακολουθούσαμε την κάθε ταινία ξεχωριστά που αφορούσε κάποιον ήρωα. Κλείναμε εισιτήρια στο σινεμά για να δούμε την εξέλιξη του χαρακτήρα, ενθουσιαζόμασταν, αλλά ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι αυτά τα stories θα οδηγούσαν στους Avengers.

Η ομάδα υπερηρώων που δημιουργήθηκε από τον Nick Fury έκανε πολλά στο δυναμικό της. Τα έβαλε με δυνάμεις του κακού από κάθε πλανήτη, προστάτευσε με τη ζωή της τη γη από τους εισβολείς και έγινε η ασπίδα που κάθε πλανήτης θα ευχόταν να είχε.




Η παραγωγή κυκλοφόρησε στις 25 Απριλίου του 2019, καθιστώντας τη σημερινή ημέρα τα δεύτερα γενέθλια από την άφιξή της στους κινηματογράφους. Η επέτειος από την ημέρα που δίχως κορονοϊούς και καραντίνες όλος ο πλανήτης βρέθηκε στους κινηματογράφους δε θα μπορούσε να εορταστεί με διαφορετικό τρόπο από την αναζήτηση των fun facts που δε γνώριζες.

Αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με τους ηθοποιούς, με την ιστορία, με πράγματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες που στο σύνολό τους δημιούργησαν την ταινία που έφτασε σε εμάς σήμερα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις απίθανα πράγματα που δεν ήξερες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved