Μία φωτογραφία του Twilight γίνεται viral 13 χρόνια μετά την πρώτη ταινία

Το θέαμα είναι πολύ, πολύ περίεργο.

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του saga του Twilight, ήμουν στα 16 μου. Για τότε, αυτό το concept των βαμπίρ που, τελικά, δεν ήταν και τόσο κακά, αλλά μπορούσαν να ερωτευτούν παράφορα μία απλή γυναίκα και να κάνουν τα πάντα για να την προστατεύσουν «πούλαγε» πολύ σε μία παρέα κοριτσιών στην εφηβεία.

Δεν είναι ότι κάποια κοπέλα ήθελε για αγόρι ένα μεταφυσικό όν. Περισσότερο το γεγονός ότι και αυτό το story και οτιδήποτε εντάσσεται στον χώρο του μεταφυσικού, αποπνέει μία ελευθερία. Την αίσθηση ότι όλα είναι πιθανά.

Στο καθαρά κινηματογραφικό κομμάτι τώρα, φυσικά και η παραγωγή επέλεξε μία σκηνοθεσία που να εντάσσει τον θεατή σε μία πιο απόκοσμη ατμόσφαιρα. Για την ακρίβεια, η ομάδα που βρέθηκε πίσω από την παραγωγή επέλεξε την προσθήκη ενός ειδικού μπλε φίλτρου που έμοιαζε κάπως στην εικόνα που δημιουργούσε το Upside Down του Stranger Things.




Το εν λόγω φίλτρο έχει κομβική σημασία για τις ταινίες γιατί είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να σε βάλουν ακριβώς στο κλίμα και στο story. Μπήκες, όμως, ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείς πώς μπορεί να ήταν το πλάνο χωρίς αυτό το εφέ;

Ένας λογαριασμός στο Twitter βρήκε τη φωτογραφία που το αποκαλύπτει και, όπως θα περίμενες, έχει γίνει viral.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved