Η νέα σειρά της Marvel έρχεται και το teaser της είναι ό,τι φανταζόσουν

Μετά το WandaVision, αυτό θα είναι το νέο μας κόλλημα.

Αν ανήκεις κι εσύ σε όσους παρακολούθησαν τη σειρά WandaVision που κυκλοφόρησε στο Disney+, έχεις μπει λίγο στο κλίμα των όσων ετοιμάζει η Marvel για το μέλλον. Το τέλος των Avengers μπορεί να σε είχε βάλει σε μία διαδικασία στην οποία ανησυχούσες για την πορεία των πραγμάτων και για το σκεπτικό που ενδεχομένως σκεφτόταν η εταιρεία να υιοθετήσει.

Η σειρά δίχασε το κοινό με κάποιους να τη λατρεύουν και άλλους να την κατατάσσουν στην κατηγορία των πιο περίεργων και ασυνήθιστων για την εταιρεία δημιουργημάτων. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να ξέρουμε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, τη θέση της στη ζωή μας φαίνεται να παίρνει μία άλλη παραγωγή της εταιρείας, η σειρά The Falcon and the Winter Soldier.

Σε αυτήν είναι που θα δεις τον άνθρωπο που θέλει ουσιαστικά να γίνει ο επόμενος Captain America και να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία του Steve Rogers, δηλαδή τον Sam Wilson.




Το trailer της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο ένα νέο teaser που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της σειράς στο Twitter δείχνει το reunion των βασικών ηρώων και μας βάζει σε μία διαδικασία νοσταλγίας και μεγάλης ανυπομονησίας για τη συνέχεια.


Υ.Γ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δε συμφωνούν με την απομάκρυνση του Steve από τον ρόλο του Captain America και την ανάθεσή του στον Sam, όμως κάποια στιγμή έπρεπε κι εκείνος να ξεκουραστεί και να δώσει χώρο σε άλλον για να συνεχίσει το επικό του έργο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved