Με ένα σοκαριστικό σποτ, η DUO στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης

«Δεν είναι απλά μία ιστορία. Είναι ομολογία».

«Θυμάστε αυτή που στέλναμε στο insta;». Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία του πρωταγωνιστή, ο οποίος κομπάζει στους φίλους του για το πώς «κατάφερε» μία κοπέλα με την οποία μίλαγαν.

Ο νεαρός συνεχίζει να περιγράφει, ενώ η ιστορία του σταδιακά γίνεται όλο και πιο σκοτεινή. «Βρίσκω την ευκαιρία και τη φιλάω» λέει, πριν παραδεχθεί ότι η κοπέλα τού έκανε σαφές το ότι δεν ήθελε να συνεχίσει.

Ύστερα και αφού η κοπέλα μέθυσε, ζαλίστηκε και έκλεισε τα μάτια της, ο νεαρός σκέφτηκε «μέχρι εδώ φτάσαμε, να μη γίνει κάτι;».

Από εκεί και πέρα, η ιστορία γίνεται ακόμα πιο σκοτεινή και σκληρή, αφού κατά την ομολογία του πλέον, εκείνος ασελγεί επάνω της όσο εκείνη κοιμάται.

Κλείνοντας με το μήνυμα «Δεν είναι απλά μία ιστορία. Είναι ομολογία.», το νέο σποτ της DUO μάς υπενθυμίζει ότι η σεξουαλική κακοποίηση μάς αφορά όλους και η αντιμετώπιση και πρόληψή της, εξαρτάται από τις αντιλήψεις μας.

Γι’ αυτό, ακούμε, βοηθάμε και παρεμβαίνουμε όταν χρειαστεί. Για να μην ξαναγίνουν και για να μη χρειαστεί να ειπωθούν ξανά παρόμοιες ιστορίες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved