9 λόγοι για τους οποίους αγαπάς τα Χριστούγεννα πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή

Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολά η πιο υπέροχη εποχή του έτους. Είναι η εποχή όπουτα σπίτια γεμίζουν στολίδια, δώρα, γλυκά, ,χαμόγελα και συγγενείς που για κάποιο λόγο δεν ξέρεις ότι έχεις!

Γιατί αγαπάμε τόσο τα Χριστούγεννα;

1. Για το super μαγικό στολισμό του δέντρου
Μπορεί να παλεύεις ώρες με τον δέντρο, τα στολίδια, τα φωτάκια και τις γιρλάντες αλλά τo αποτέλεσμα πάντα σε δικαιώνει. Για κάποιον λόγο το κάνεις κάθε χρόνο, τι στην ευχή!
2. Για τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
Όσα χρόνια και αν περάσουν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα είναι πάντα στην μόδα αυτήν την εποχή.
3. Για τις Εορταστικές ταινίες
Καθώς οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν όλο και πιο πολύ, θα έχεις σίγουρα προσέξει πως οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες στην τηλεόραση κατακλύζουν την οθόνη σου. Και μην μου το παίζεις εμένα δεν μου αρέσουν εμένα αυτά! Γιατί έχει πάρει ήδη ποπ κορν για να δεις το «Μόνος στο σπίτι»
4 . Το μοναδικό σου ντύσιμο
Είτε πρόκειται για μια στολή του Santa, είτε για το Χριστουγεννιάτικο μπλουζάκι που σου έπλεξε η γιαγιά σου, είτε για το φόρεμα που αγόρασες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ξέρεις πως αυτές οι μέρες είναι μοναδικές και απαιτούν μοναδικά outfit.
6. Για τα γιγάντια επετειακά Ημερολόγια
Τι πιο μαγικό από το να σου κάνουν δώρο ένα τεράστιο ημερολόγιο αντιστροφής μετέτρησης με δώρα; Το advent calendar φροντίζουν κάποιοι γονείς το φτιάχνουν μόνοι τους στα παιδιά τους. Οπότε εάν είσαι από τους τυχερούς ξέρεις για τι πράγμα σου μιλάω
7 . Για τα εορταστικά τραπέζια
Πέρα από τα απίστευτα φαγητά και γλυκά της μαμάς που σε κάνουν να πάρεις 10 κιλά, έχεις την τύχη να γνωρίσεις και την τρίτο-τέταρτη ξαδέλφη που δεν ξέρεις ότι έχεις!
8. Για την χαρά που νιώθεις
Πώς θα ήταν άραγε τα Χριστούγεννα χωρίς την εύθυμη διάθεσή σου; Αυτές τις μέρες όσο μουρτζούφλης και να είσαι σαν χαρακτήρας, δεν μπορεί να μην σε συνεπάρει το πνεύμα των γιορτών και να σκάσεις ένα χαμόγελο.
9. Για τα δώρα!
Τα δώρα είναι ο πιο εμφανής τρόπος για να δείξει το ενδιαφέρον σου και την αγάπη σου. Μην σκέπτεσαι ποτέ την αξία ή το μέγεθος του δώρου! Ακόμα και μια αγκαλιά μπορεί να είναι το σημαντικότερο δώρο για κάποιον.

Διαβάστε επίσης: 9 περίεργα Χριστουγεννιάτικα έθιμα που συναντάς στον κόσμο

15 Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σε nude αποχρώσεις, που θα λατρέψεις!

4 απλές συμβουλές για να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά!

H διατροφή που πρέπει να κάνεις από σήμερα και σε όλες τις γιορτές (Θα τρως και μελομακάρονα)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved