Γιατί μόνο τα φτερά του Lucifer είναι λευκά;

Οι χρήστες του Reddit μοιράζονται τις δικές τους απόψεις.

Δεν ξέρουμε ακόμη με ακρίβεια πότε θα προβληθεί το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν Lucifer. Η κατάσταση, πάντως, περιπλέχθηκε ήδη πολύ με την εμφάνιση του δίδυμου αδερφού του, Michael. Οπότε, περιμένουμε τα νέα επεισόδια για να δούμε προς ποιον δρόμο έχει σκοπό η παραγωγή να οδηγήσει την υπόθεση.

Καθώς βρισκόμαστε σε αυτήν την αναμονή, όμως, έχουμε περισσότερο χρόνο να ψάξουμε συγκεκριμένα στοιχεία του story. Για παράδειγμα, έχεις παρατηρήσει ότι ο κάθε αδερφός έχει διαφορετικό χρώμα φτερών; Ο Amenadiel έχει σκούρο γκρι, ο Michael μαύρα, ενώ ο Lucifer στην πλειοψηφία των περιπτώσεων λευκά. Μόνο όταν χάνει τον έλεγχο του διαβολικού προσώπου του γίνονται μαύρα.




Ο χρήστης Jerryc17 έγραψε σχετικά με αυτό στο Reddit:

«Ο μόνος στόχος του Amenadiel είναι να κάνει περήφανο τον εαυτό του. Κάνει μόνο πράγματα που τον διατάσσει ο πατέρας του και τίποτα περισσότερο»

«Στη δεύτερη σεζόν, ο Amenadiel πηγαίνει στο γραφείο του ως Dr Canaan και, όπως πηγαίνει στον καθρέφτη, βγάζει τα φτερά του»

«Αυτό είναι ίσως λόγω των αμαρτιών που διέπραξε. Ήταν τόσο αφοσιωμένος στο να κάνει τον πατέρα του περήφανο που ξεχνάει ότι τα πράγματα που κάνει είναι απρόσεκτα»

Μία άλλη χρήστης -iamqueen_123- συνεχίζει το σκεπτικό και μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery τι έγραψε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved