Ο Robert Downey Jr. δημοσίευσε ένα tb βίντεο και ενθουσίασε το Instagram

Η ανάρτηση του ηθοποιού έκανε τους followers του να μη σταματάνε να σχολιάζουν.

Ο Robert Downey Jr. είναι ένας άνθρωπος που πλέον σχεδόν όλος ο πλανήτης αγαπάει. Τουλάχιστον οι σινεφίλ που σίγουρα έχουν παρακολουθήσει τις διάσημες ταινίες της Marvel, τον έχουν κατατάξει στους αγαπημένους τους ηθοποιούς, αλλά όχι μόνο από καθαρά υποκριτικό ενδιαφέρον. Ο 55χρονος Αμερικανός είναι πολύ συμπαθητικός και ως άνθρωπος. Σε κάθε του συνέντευξη αποπνέει έναν αέρα πολύ «ζεστό», που τον καθιστά ως το άτομο που θες να έχεις στην παρέα σου.

Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ο Iron Man, ένας ήρωας που έχουμε λατρέψει τόσο από τα κόμικς όσο και από τις εμφανίσεις του στη μεγάλη οθόνη. Αυτό του δίνει μία ξεχωριστή θέση στις ζωές μας και κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στον λογαριασμό του στο Instagram, όλοι οι followers είναι συντονισμένοι για να κάνουν τα απαραίτητα likes και τα εκθειαστικά σχόλια.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο κινηματογραφικός Tony Stark δημοσίευσε ένα throwback βίντεο με τον εαυτό του να χορεύει σε ένα πολύ καλλιτεχνικό εφέ. Μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα, η ανάρτηση προβλήθηκε από πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/CKUP_4bFvnR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες του ηθοποιού στον λογαριασμό του στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved