Η νέα ταινία της Marvel σταμάτησε τα γυρίσματα και ξέρουμε τον λόγο

Η ίδια η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε τι συμβαίνει.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει πολλές αλλαγές σε πολλούς τομείς και ακόμα πιο συγκεκριμένα σε αυτόν του κινηματογράφου. Είναι λογικό, βέβαια, αν το σκεφτείς, αφού πρόκειται μία βιομηχανία που βασίζεται στην επαφή πολλών ανθρώπων, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οπότε, οι περισσότερες ταινίες δέχθηκαν αναβολή και τα γυρίσματα είτε μετατέθηκαν είτε δέχτηκαν αρκετές τροποποιήσεις με συνεχή τεστ και ιδιαίτερη προσοχή.

Μία από αυτές τις ταινίες που περιμένουμε είναι το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch -Doctor Strange- και η Elizabeth Olsen -Scarlet Witch-. Είναι από τις παραγωγές της Marvel που ανυπομονούμε να δούμε και για το γεγονός ότι η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα είναι το πρώτο θρίλερ με υπερήρωες.




Τα γυρίσματα, όμως, για μία ακόμα φορά σταμάτησαν και η ίδια η Olsen, σύμφωνα με το CinemaBlend, εξήγησε για ποιον λόγο αυτό συμβαίνει.

«Από τη στιγμή που τα νοσοκομεία είναι ‘πνιγμένα’ εδώ, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Οπότε, περιμένω με ασφάλεια εδώ και είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ και δουλεύω. Η Disney με κράτησε απασχολημένη κατά τη διάρκεια της καραντίνας»

Τα γυρίσματα γίνονται, άλλωστε, στην Αγγλία, η οποία δεν περνάει και την καλύτερη φάση της με το θέμα του Covid. Έτσι, αναμένουμε όλοι τις εξελίξεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved