Δυσάρεστα τα νέα για τον Iron Man: Η δήλωση του Robert Downey Jr.

Δυστυχώς, έχουμε την ανακοίνωση που δε θέλαμε να έχουμε.

Ο Robert Downey Jr. είναι ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με το όνομα του Iron Man. Είναι ο τύπος που έκανε τον Tony Stark αγαπημένο κινηματογραφικό μπαμπά και που, όταν θυσιάστηκε για το κοινό καλό, προκάλεσε στενοχώρια. Ίσως γιατί ήταν ένας από τους πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Ίσως γιατί το κοινό έχει δει κάθε συναίσθημα από εκείνον και η εξέλιξή του μέσα σε αυτά τα χρόνια τον μετέτρεψε σε ενός είδους πρότυπο και για εμάς.

Από τότε, πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με μία πιθανή του επιστροφή με κάποιον τρόπο στο σύμπαν της Marvel. Είτε ως Iron Man είτε και απλά με τη φωνή του ως καθοδηγητή σε λογική AI -Artificial Intelligence-.




«Έκανα ό,τι μπορούσα με αυτόν τον χαρακτήρα και τώρα μπορώ να κάνω άλλα πράγματα. Τώρα, όντας μεσήλικας, αρχίζεις να κοιτάς τα προηγούμενα εννιά και να συνειδητοποιείς ότι αυτά είναι όλα μέρος του ταξιδιού και ότι τα πράγματα τελειώνουν. Είμαι τυχερός, αιώνια ευγνώμων που κατέληξα εδώ που είμαι»

Δυστυχώς, λοιπόν, τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλαμε, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τον καταλαβαίνουμε έτσι όπως το λέει. Έχει δώσει τα πάντα στον συγκεκριμένο χαρακτήρα και θέλει να ασχοληθεί με νέα πρότζεκτ. Τα περιμένουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved